Skocz do zawartości
gib

Probz z 5900 xt :/

Rekomendowane odpowiedzi

Na poczatek prosze o nie pisanie postow w stylu "lepiej było kupic ATI"...

Zacznijmy.Sprzet ktory posiadam to p4 2.0 ghz,gf fx 5900 xt(prolink),256 ram ddr (266mhz),płyta głowna VIA apollo (dalej nie pamietam),zasiłka FEEL 300 W (wiem ze lypna)

Zapewne wiekszosc z Was zna gre Counter-Strike,moj prblem polega na tym ze w tej grze na takim sprzecie mam 30/40/50 standartowo czasem ~80 (synch pionowa open gl zawsze wylaczona w direct3d tez,Filtr Anizotropwy OFF,AA OFF,odswierzanie 100hz) >> tyle fps mialem a nawet wiecej na gf 2 64mb/bit...

W 3dmarku03 mam 5266

I juz sam nie wiem.Reinstalowalem Cs'a,tetsowalem rozne sterowniki,robilem format...

Prosze o pomoc.Z gory thx.

a i jeszcze jedno chodzi mi o cs'a 1.6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakies konkrtene odpowiedzi prosze ktora moga w czyms pomoc i wniesc do tematu prosze pisac ... A i jeszcze zapomnialem dodac czy to moze byc przez zasilacz??Moze on nie wyrabiac,gdzies tam przeczytalem ,ze jak zasilacz nie wyrabia to fx'y schadza na tryb oszczednosciowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na poczatek prosze o nie pisanie postow w stylu "lepiej było kupic ATI"...

Zacznijmy.Sprzet ktory posiadam to p4 2.0 ghz,gf fx 5900 xt(prolink),256 ram ddr (266mhz),płyta głowna VIA apollo (dalej nie pamietam),zasiłka FEEL 300 W (wiem ze lypna)

Zapewne wiekszosc z Was zna gre Counter-Strike,moj prblem polega na tym ze w tej grze na takim sprzecie mam 30/40/50 standartowo czasem ~80 (synch pionowa open gl zawsze wylaczona w direct3d tez,Filtr Anizotropwy OFF,AA OFF,odswierzanie 100hz) >> tyle fps mialem a nawet wiecej na gf 2 64mb/bit...

W 3dmarku03 mam 5266 

I juz sam nie wiem.Reinstalowalem Cs'a,tetsowalem rozne sterowniki,robilem format...

Prosze o pomoc.Z gory thx.

a i jeszcze jedno chodzi mi o cs'a 1.6

Wiesz ja mialem podobny problem z ut. Gdy kupilem 5900xt (wczesniej mialem chwilowo rive tnt2, bo ti4200 byl w serwisie), zainstalowalem i ut mi przycinal. Nic nie pomagalo, dopiero reczna modyfikacja plikow ini dala rade :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi