[cahe] Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Ktos ma ten blok? Jak (na oko - czyli na sensory plyty) on sie sprawuje? Dobre bylyby porownania do innych blokow. Jakie sa alternatywy (nie tylko od Mate'a)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 To jest bloczek z "basenikiem" (czy tylko mi się przypomina CPC? :) ). Cena chyba nir adekwatna do wydajności... lepiej się rozejrzeć za jakimś bloczkiem frezowanym, albo wierconym np. z www.bloki.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eq4ever Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Moze i nie jest to super wydajna konstrukcja, ale nie kazdy ma radeona 9700 czy inne tego typu badziewie. Ja mam radeona 7500 i wcale sie tego nie wstydze :) Standardowy radiator nie wydala tylko w lecie i dlatego musze miec tam blok wodny. Wydajnosc samego bloku musi wiec byc minimalnie lepsza od radiatora... Za to zalezy mi na wygladzie... Czesci do nowego WC (w tym wsponianego abadona lite) zamowie w poniedzialek, ale raczej ciezko powiedziec cos o temperaturach na mojej karcie graficznej nie posiadajacej sensora... Przydalby sie jeszcze taki Pawnee lite bo 2 sloty PCI mniej to jednak sporo... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...