fala Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Witam, mam taką prośbę poszukuję wzoru znaku jak wyżej na 18tke. Coś w stylu avata ZOLTARA -mam nadzieje że niczego nie pokręciłem z nickiem, jeśli tak to sorry. Sprawa jest pilna bo musze to jeszcze przenieść na znak. Żeby sie nikt nie czepiał znak nie był zakazem wjazdu czy ograniczeniem do 5kmh, zdrowie kierowców, pieszych na tym nie ucierpi... Więc jeśłi ktoś ma coś podobnego to niech wrzuca THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Mogles to zalorzyc tutaj: http://tinyurl.com/2vvu7 Od tego jest ten watek!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 widze ze nam nowy mod wyrosl ... caly czas poprawia, upomina, no prosze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 widze ze nam nowy mod wyrosl ... caly czas poprawia, upomina, no prosze ... hyh tak siakos wyszlo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...