boss Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Witam, mam b. dziwny problem. Otoz notorycznie pada mi LAN pod XP. Wszystko dzialalo ok. przez pol roku, teraz natomiast nieustannie sie wszytko chrzani. Juz ktorys raz z rzedu reinstalowalem sytetm (format) i nic nie pomoglo. Wyglada to tak: instaluje, konfiguruje siec i diala, restartuje kompa i juz nic - wogole nie widzi sieci :( Prosze o pomoc, bo mnie juz szlag trafia :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 miałem to samo kiedy siecioówki działały na sterach od wina... kiedy zainstalowałem oryginalne od producenta to problem zniknął :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja$$o Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 hmm, oryginalne sterowniki.. A co ja mam zrobić, jeżeli sieciówkę mam zintegrowaną, a sterowniki mam zainstalowane do płyty wszystkie najnowsze? a i tak nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 ja od dawna nie mam juz otoczenia sieciowego w winxp :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Ja zauwazylem ze sa problemy gdy sie korzysta z hibernacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...