Neo_x Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 siemka... mam taki problem ... pozyczylem sobie film w formacie SVCD do ktorego nie ma napisow na plytce ... i teraz taki problem.. film nie chce sie otworzyc w zadnym playerze.. bestplayer, allplayer i wiele innych... wylacznie w windows media playerze 9 i odtwarzaczach dvd dziala.. i teraz powiedzcie mi jakim programem to otworzyc tak zebym mogl dodac napisy z dysku bo juz nie mam sily do tego... aha.. kodeki mam k-lite codec pack ... moim zdaniem b.dobre :) pomozcie cos :) pozdro i thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zainstaluj to : http://download.divxmovies.com/mpeg2codec_...c_installer.zip i powinno działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 kodeki mam wszystkie.. potrzebuje cos do obslugi napisow w mpeg.. a tego kodeka zainstalowalem to juz teraz mi sie ten film wogole nie otwiera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Moim zdaniem masz syf w kodekach ale spróbuj zainstalować sobie jakiś player dvd jest i pełno, np powerlinka ale są też inne a o napisy to chodzi ci o takie specjalne do svcd? czy normalne txt? Najlepiej wywal wszystko strzel se instalke z cdrinfo + te kodeki do mpeg2 co ci dałem wyżej, przynajmniej ja tak mam i mi hula Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohrek Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 w ffdshow w opcjach masz zeby wyswietlal napisy (configuration->subtitles) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 syfu w kodekach nie mam bo swierzo po formacie jestem... a ta opcja w ffdshow nie dziala :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 syfu w kodekach nie mam bo swierzo po formacie jestem... a ta opcja w ffdshow nie dziala :| Media Player Classic - otworz svcd i nim wczytaj napisy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 syfu w kodekach nie mam bo swierzo po formacie jestem... a ta opcja w ffdshow nie dziala :| Nie chodzi mi o to że ci się namieszało z biegiem czasu tylko o to że instalując wszelakie packi o syf nietrudno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Ja mam programik ktory wyswietla mi napisy nawet w windows media player. Nie pamietam nazwy, ale podam ci kodeki jakie mam zainstalowane, ktorychs z nich powinien dzialac ze bedziesz mial napisy w wmp. Oto te kodeki: - ac3 filter 0.7b - divx pro 5.03 - ffdshow - Pdivxng3.11 - vplayer 0.6e plus - xvid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...