elemid Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Witam! Jakiego oprogramowania używacie do zgrywania filmów z tunera kworld? Mi podoba się WinDvr 3 ale... Tam się zgrywa na jakiś dziwny rodzaj avi i normalnie tego się nie da kompresować. Trzeba się bawić z Ulead wideo studio, i nim nagrać na avi a potem dopiero można się bawić z kompresją (np. flaskiem). Ale to beznadziejna i koszmarna droga :( Zna ktoś jakieś sensowne oprogramowanie, które zgrywa z tunera tv i zapisuje do jakiegoś normalnego avi lub mpeg, ktore dają się normalnie kompresować??? Z góry serdeczne dzięki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Najlepszy soft do zgrywania (ale to chyba nie to forum??) to iuvcr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 no prosze chyba jako pierwszy polecasz tak jak ja ten program ... :> podpisuje sie obiema rekoma pod ta wypowiedzia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiqq Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Ja tam preferuje VirtualDub, swietny programik, kompresja w locie do wszystkich znanych formatow. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...