McBenner Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Czy ten wiatrak bedzie pasowal na te plyte? Czy tez bedzie trzeba go przyciac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 trzeba przyciąć zapinkę bo haczy o kondensator, lepiej dopłać do wersji alcu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 a wersja alcu nie bedzie haczyc? jak trudne jest to przyciecie zapinki, jak to zrobic, i ile to bedzie kosztowac :-)? watpie abym kupil alcu, bo mialem zamiar kupic artic'a, ktory kosztuje okolo 55 zł, ale stwierdzilem, ze skoro ten zalman tyle lepszy to warto. Doplacac 20 pare zlotych do alcu, nie wiem czy ma sens, zwazywszy ze zalezy mi glownie na idealnej ciszy ciszy przy dobrej wydajnosci (nie musi to byc najlepszy wiatrak na ziemii) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 przyciecie zapinki jest banalnie proste. jak kiedys cos pilowales to sobie poradzisz. w kazdym 7000a trzeba ja ciachac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 zapinke trzeba bardzo minimalnie obciąc, ja dałem sobie rade brzeszczotem od piłki ,ale jak masz jakiś warsztat ślusarski ,hurtownie art.met. ,blisko to się tam udaj z samą zapinką pogadaj z gościem żeby ci ją troche zeszlifował i po zawodach (jak pójdziesz to niezapomni <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ze sobą piwa ,to napewno przekona pacjęta) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...