bogdans1 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Mam problem z podłączeniem tego telefonu za pomocą kabla do komputera :( Za każdym razem po kilku sekundach zrywa mi połaczenie. Już sprawdzałem na dwóch kablach i na dwóch kompach. Telefon też jest sprawny, bo byl w serwisie... już nie mam pomysłu... Może ktoś z Was miał podobny problem - proszę o radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 jak to zrywa polaczenie? Jakiego softu uzywasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Używam siemens data suite. Włączę program rozpozna mi fona i po chwili już go nie widzi - "połącz ponownie" :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Już doszedłem do tego ze to raczej wina portów COM, bo na trzecim kompie wszystko jest ok. Teraz mam pytanie - co może być nie tak? Bo ja nie mam pomysłu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Ja sie tutaj przylacze. Mam taki sam problem z Kablem na USB. Czasami chodzi, czasami nie- kilka sekund i pyk- nie ma fona. Tez SDS, tyle ze telefon to M55. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...