Grog Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Naszlo mnie dzisiaj na flashowanie biosu na w/w plycie... sciagnalem ze strony producenta wersje 5.7 i przy uzyciu zalaczonego programu probowalem zrobic update... no i nacisnalem enter o dwa razy za duzo i nie udalo mi sie zgrac pierwotnej wersji biosa na dysk :( flashowanie przebieglo niby dobrze, ale zaraz po resecie bios zaczal informowac mnie o niekrecacym sie wentylatorze na CPU, a jak sie okazalo chwile pozniej windows (XP) nie za bardzo chcial sie odpalic... wlasciwie w ogole nie chcial sie odpalic w normalnym trybie a tylko w trybie awaryjnym. czyszczenie biosa przy uzyciu zworki na plycie duzo nie dalo - windows nie wstaje dalej, chociaz w biosie istnieje jako wersja 3.31a . nie bardzo wiem co robic. czy to zwykly pad systemu i po prostu trzeba go przeinstalowac (zupelnie nie jest mi to na reke) ? czy moze jednak problem lezy zupelnie gdzies indziej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...