=Zip= Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 ...najlepiej Matrox'a gdyż jednym urządzeniem wyścia obrazu będzie telewizor a zależy mi na jakości. Sam niezbyt dobrze orientuje się w tych kartach więc prosze o pomoc w wyborze. I mam jeszcze jedno pytanie czy można takie karty gdzieś nowe jeszcze zakupić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 szukaj na www.allegro.pl ostatnio widzialem tam radeona 7000 z TV-Out'em na PCI,niestety karty te sa dosc drogie :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Na WGK dostaniesz gf2mx z tv na pci. Przynajmniej ja kiedys taka widzialem. ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 znalazłem w jakimś sklepie radeona 7000 pci + tv out ale ciut drogi http://www.hykom.com.pl/go/_info/?id=904&s...065e46ea70ce653 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...