cobex Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Witam. Posiadam procek jak w temacie, wyprodukowany w 20 tygodniu, powinien miec odblokowany mnożnik. Mam go już prawie rok i jak narazie nie bawiłem się w zmianę mnożnika tylko samą magistralę. Wczoraj stwierdziłem że można by spróbować i po jakiejkolwiek, nawet minimalnej zmianie mnożnika nie wstaje płyta, błąd C3. Reszta komponentów jak w podpisie. Czy jest możliwe że ma zablokowany mnożnik ? pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 miales po prostu pecha zreszta producent zapewnia ze bedzie pracowal na 2500+ pracuje? pracuje a to ze ma zablokowany mnoznik jest jak najbardziej mozliwe slynne 1700+ T-BRED rowniez trafialy sie z locked multipler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 miales po prostu pecha zreszta producent zapewnia ze bedzie pracowal na 2500+ pracuje? pracuje a to ze ma zablokowany mnoznik jest jak najbardziej mozliwe slynne 1700+ T-BRED rowniez trafialy sie z locked multipler Oczywiście, pracuje teraz jako 3200 bez zmiany napięć ( 11X200 ). Czytając jednak posty na forum byłem praktycznie pewien że skoro wyprodukowano go w 20 tygodniu to będzie można zmieniać mnożnik. No cóż, trudno się mówi i basta. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Jedź z FSB może bedzie sie ładnie kręcił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Jedź z FSB może bedzie sie ładnie kręcił. Tak z ciekawości, widzę że na twojej konfiguracji wyciskasz 4000 3DMarków03. Jak to możliwe na tej karcie ? Niezle wykręcona jak na 5600. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Nio strasznie duzo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...