bruce Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 jak w temacie czy ktos sie wybiera na demonstracje???? z okazjii szczyta gospodarczego ofkoz ;p bo ja chyba pojde ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Taa od razu wywal polowe swojego kompa bo to przeciez produkty globalistycznch firm. Po jakiego wala sie tam pchac? Przeciez organizujac demonstracje utrudniasz zycie tylko warszawiakom bo ci ktorzy uczestnicza w szczycie i tak maja to gdzies. Ogolnie jestem przeciwny wszelkim demonstracjom itp. A osobiscie mam nadzieje ze demonstrantow spacyfikuje policja jak za starych dobrych czasow jesli tylko dadza jakis chocby najmniejszy powod Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Ja nie popieram tej demonstracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 a ja chyba pojde ... tylko beda podobno wszystkich filmowac a od jakiegos czasu jest zakaz zakrywania twarzy ... wiec moga byc potem klopoty bo mozna zarobic mandat za kogos innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 [smaug] to sa argumenty typowe dla przeciwnikow tej demonstracji.... nie mozna zakaldac, ze wszystko, co globalistyczne jest BE. ja ide demonstrowac rpzeciwko kontrastom miedzy bogatymi a biednymi, przeciwko polityce rzadow poslkiego, usa i innych..... tam jeszcze pare powodow sie znajdzie..... a ja chrzanie, ze mnie zfilmuja...phi ;] moze w tv pokaza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Jak isc tam po ty by burde robic to... szkoda gadac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 yyyyy no nie wiem...raczej nie ide burdy robic...ide demonstrowac ;] pokojowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Jak jesteś bruce przeciwko podziałom między boagtymi a biednymi.0 problemu zapisz sie do pck zostań Kotańskim czy kimś innym i pomagaj ludziom :).A taka demonstracją utrudnisz innym tylko życie.A i to nie jest uszczypliwy teskt :) tylko moje zdanie.pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 yyyyy no nie wiem...raczej nie ide burdy robic...ide demonstrowac ;] pokojowo Tylko pewnie wiekszosc ludzi idze sie tam "zabawic" i sie wyszalesc, co widac bylo na reportarzach z innych takich "demonstracji" Jak dla mnie, jak tylko zlamia prawo, to lac ich gdzie lezie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Jak jesteś bruce przeciwko podziałom między boagtymi a biednymi.0 problemu zapisz sie do pck zostań Kotańskim czy kimś innym i pomagaj ludziom :).A taka demonstracją utrudnisz innym tylko życie.A i to nie jest uszczypliwy teskt :) tylko moje zdanie.pozdri to mowi ktos kto ma sybmolike Radziecka na av :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 ja juz jestem wolontariuszem i zajmuje sie glownie dziecmi niepelnosprawnymi.... teraz jeszcze w skzole bedzie organizowany jakis wolontariat i tez sie zapisze ;] wiec z tym u mnie akurat no problem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Jak jesteś bruce przeciwko podziałom między boagtymi a biednymi.0 problemu zapisz sie do pck zostań Kotańskim czy kimś innym i pomagaj ludziom :).A taka demonstracją utrudnisz innym tylko życie.A i to nie jest uszczypliwy teskt :) tylko moje zdanie.pozdri to mowi ktos kto ma sybmolike Radziecka na av :> ? no wiesz po av wyciągasz takie wnioski :>?? 8O :D chcę sojuszu z matuszką rosiją :) :D a tak na serio nie mam jakiś zbytnihc przekonań politycznych nie trawie tylko ekstremistów :) fundamentalistów zboaczeń na punkcie religi i itd i napisałem jak ktoś chce pomagać to są lepsze drogi moim skromnym socjalistycznym zdaniem ;) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 A ja uwazam ze po to jest demokracja zeby kazdy mogl sie dorobic a w naszym spoleczenstwie caly czas wszyscy chca rownac innych w dol. Rozumiem ze mozna sie wsciekac ze prezes wielkiem panstwojej firmy zarabia 700 x wiecej niz srednia krajowa ale jesli ktos pracowal cale zycie zeby otworzyc interes dba o niego i do czegos doszedl to czemu sfrustrowany tlum ma mu zabrac dorobek calego zycia? Dlatego ze jest bardziej zaradny? A moze ze nie czekal az panstwo mu pomoze tylko sam wzial los w swoje rece? Nie rozumiem czemu obawiacie sie pokazywac twarz jesli demonstracja ma byc pokojowa i macie manifestowac swoje poglady to nie macie sie czego obawiac, a jesli bedziecie brali udzial w zamieszkach to jestem za tym zeby ukarano was z cala surowoscia. Btw wg mnie takie demonstracje i tak splywaja po rzadzacych jak po kaczce a utrudniaja tylko zycie ludziom ktorzy zyja w strefie demonstacji Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Powiedzcie jedno, co mozna zdzialac taka demonstracja?? Zmienicie cokolwiek? Czy dzieki temu, ze do Wawy zjedzie sie tysiace antyglobalistow, zrobi jeden wielki burdel, "gora" zmieni swoj schemat postepowania?? Wedlug mnie na tego typu demonstracje jada ludzie, ktorym przyjemnosc sprawia jedynie robienie burd, walka z bogu ducha winna policja, zatruwanie zycia mieszkancom wielkich miast, robienie ogolnego syfu na ulicach, a na koniec chwalenie sie kumplom: "Popatrz, ten koles okladajacy deska policjanta to ja! Niezle, nie?" Do wszystkich "antyglobalistow": Chcecie zrobic cos pozytecznego? Zacznijcie zbierac smieci albo psie kupy z trawnikow, zrobicie wiecej dobrego niz taką demonstracją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 a co taka akcja mialaby wspolnego z antyglobalizmem, hę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Nic :D , ale jezeli co poniektorzy manifestacje uwazaja za cos dobrego, co przyniesie wymierne rezultaty, to zbieranie psich gowien przyniesie duuuzo wieksze. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 tak gadacie o demokracji,a wlasnie podstawa demokracji jest mozliwosc wyrazania swoich przekonan!! zapewne nic nie przyniesie, ale bede uczciwy wobec siebie..... wiadomo, ze nie zachowam sie jak MW, gorniocy, czu hutnicy i nei bede sila wyrazal swoich mysli, mzoe i faktycznie nic przez to nie wskoram, ale.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Mizc nie mam do Ciebie nic osobiscie, ale opowiadasz takie glupoty i przytaczasz tak bzdurne argumenty ze nie wiadomo co Ci odpisywac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Buech ;] Pójdę rzucać w antyglobalistów hamburgerami i śpiewać amerykańskie pieśni ludowe ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 a tak BTW to podobno grupa z Arki Gdynia ma przyjechac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Tak na serio to nie ma się co tam pakować - bo zdziałać i tak nic się nie zdziała a tylko można w pysk dostać. Lepiej iść na piwo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Ja jestem przeciwny antyglobalistom. Niby tacy biedni, a prawie cały Hyatt w Warszawie wynajęli, część będzie mieszkać w parkach, lotniskach ale jest grupa co się w hotelach 5* będzie rozbijać. Więc naprawde to są ludzie walczący z kontrastem między ludźmi bogatymi a biednymi :P. Robią tylko burdy na mieście, nic z tego pożytecznego nie wynika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Jak juz cos to alterglobalistów nie antyglobalistów. Dla mnie to kompletna bzdura - zmniejszyć róznice między bogatymi a biednymi ? Moze jeszcze, zeby wszystko było wspólne ? Zwykła komuna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Hmm coś mi sie wydaje ze bedzie niezła zadyma do tych antyglobalistów przyłączą sie pseudokibice i zadymiarze i zacznie sie naparzanie :) i najlepiej jakby wszyscy ruszyli na sejm i roz... go w mak bo juz dłuzej nie mozna tak zyc z wypłaty do wypłaty , wszystko muszą dorównac do unii ceny itd a czemu nie wypłaty !!!!!!!! ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Jak juz cos to alterglobalistów nie antyglobalistów. Dla mnie to kompletna bzdura - zmniejszyć róznice między bogatymi a biednymi ? Moze jeszcze, zeby wszystko było wspólne ? Zwykła komuna. a widzisz w tym cos zlego ?? , Ehh ,gdyby nie to ze mieszkam daleko to bym sie tam pojawil :roll: , nie po to by robic dymy ( ze mnie niespotykajnie spokojny czlowiek ) , tylko po to zeby pokazac tym na gorze , ze sa ludzie ktorzy nie zgadzaja sie z ich polityka , ze nie wszyyscy polacy stali sie slugusami wielkiego kapitalu , przeciez za socjalizmu ( podobno zlego :lol: :lol: ) gdy mieso mialo isc do gory byly rozroby ofiary smiertelne , a teraz co ... G.Ó.W.N.O , zamrazaja waloryzacje rent i emerytur nikt nie protestuje ---- to jest po.<span style="color:red;">[ciach!]</span>e i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Niestety demokracja również nie jest dobrym ustrojem. Tylko że nikt póki co nie wymyślił alternatywy (o ile takowa może istnieć :|). A propos demonstracji - dopoki jest ona pokojowa i bez zniszczeń to ok. Ale jeśli będą burdy to proponuję zamknąć cały rejon, otoczyć i lać aż popadnie. To że jest źle to nie znaczy że można niszczyć czyjąś własność, albo roztrwaniać nasze podatki (np. idące na policję!)!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 rejon to juz jest zamkniety :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Tak na serio to nie ma się co tam pakować - bo zdziałać i tak nic się nie zdziała a tylko można w pysk dostać. Lepiej iść na piwo ;] idziemy do riviery??? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Wiecie co najbardziej wkur.wia mnie to ze wszystkie demonstracje sa w Warszawie. Pietia: Ciekawe jak by sie czul jak by w gliwiach zrobili taki burdel zrobili w Gliwicach a nie w Warszawie. Czy ty nie rozumiesz ze tutaj tez zyja ludzie i to nie tylko Ci znienawidzeni przez wszystkich Warszawiacy zwani takze warszawka ale przewazajacej wiekszosci przyjezdni ktorzy przyjechali tutaj za chlebem? I teraz co maja spac pod mostami bo wynajmuja mieszkania w centrum a nie maja meldunkow? I nikt ich do zamknietych stref nie wpusci? Olac demonstrantow ja najbardziej sie boje rozwscieczonych gornikow ktorzy maja przyjechac w sile 5000 i zaczna roz.pierdalac wszystko jak popadnie jak ostatnio na demonstracji pod sejmem jak chcieli spalic kilku funkcjonariuszy prewencji. Potrafia tylko pierdzielic o tym jak sa biedni a nie pamietaja odpraw w 90-92 roku jak ze sklepow na slasku zniknely telewizory meble itp bo panowie gornicy dostali odprawy i zamiast je reinwestowac poprostu sie obkupili a reszte przejedli/przepili. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 rząd kupił wtedy spokój dla siebie ale to nie tędy droga.szkoda mi warszawiaków i policji ale nie rządzących im powinni wjazd zrobić i obić ryje za takie a nie inne rządzenie państwem.I pomyśl sobie Samung że Ci ludzie (górnicy) nie mają dobrze ja dziękuje pracować na przodku to jest ciężka praca.Rząd dał im wyjście podprawa i zwolnienia czy zwolnienia więc ludzie wybrali nr 1.A Ty co dostałbyś tyle kasy i wiedziałbyś co zrobić ?? 30 tys to nie jest dużo na biznes trzeba być marketingowcem i ekonomistą zarazem i głowe mieć na karku a ilu ludzi pracujących 20 lat lub 10 w kopalni potrfi sie znaleźć w nowej rzeczywistośći ?? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...