yahve Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ja chrzanie i szczyt, i demonstracje, pracuje w samym srodku tego syfu, szef nie daje nam wolnego - totalna kicha. Jak przyjde do pracy jak zwykle w garniturze to mnie pobija antyglobalisci, ze jestem kapitalista. A jak przyjde w normalnym, wyluzowanym stroju, to mnie spaluje policja, ze jestem antyglobalista. Po prostu rewelacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ja chrzanie i szczyt, i demonstracje, pracuje w samym srodku tego syfu, szef nie daje nam wolnego - totalna kicha. Jak przyjde do pracy jak zwykle w garniturze to mnie pobija antyglobalisci, ze jestem kapitalista. A jak przyjde w normalnym, wyluzowanym stroju, to mnie spaluje policja, ze jestem antyglobalista. Po prostu rewelacja.przebierz sie w windzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ja mieszkam parę metrów przy Polach Mokotowskich (od strony Wydziału Biologii UW), gdzie antyglobaliści mają udawać się na spoczynek. Mam nadzieję że Biologię oszczędzą 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 warszawa to sie jakas forteca zrobila. wczoraj ide sobie marszalkowska, cala galeria centrum obita dechami i blacha chyba jakas. jade autobusem, ze 2 konwoje po jakies 20 radiowozow widzialem. dobrze ze do piatku to ja sie tam nie musze pojawiac, szkola w strefie I i nie ma lekcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 warszawa to sie jakas forteca zrobila. wczoraj ide sobie marszalkowska, cala galeria centrum obita dechami i blacha chyba jakas. jade autobusem, ze 2 konwoje po jakies 20 radiowozow widzialem. dobrze ze do piatku to ja sie tam nie musze pojawiac, szkola w strefie I i nie ma lekcji. W sumie fajnie wygląda, jak godzina policyjna :lol: Szkoda tylko że miasto tyle kasy musi na to wybulić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 no teoretycznie maja dostac zwrot od rzadu. swoja droga jak nie dostana to przez 3 miesiace policjanta na ulicy nie zobaczymy bo nie beda mieli na to kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Nasz biurowiec wlasnie owineli zielona siatka, zeby antyglobalisci nie ufajdali farba piaskowcowej elewacji... Wszystkie witryny dookola w styropianach i pazdzierzach wykonczone. Wypas :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 hm......każdy wie ze bedzie zadyma na pewno to nawed nie bede o tym pisał.POwiem tylko tlye: nie lubie osobiście policji, ale jak bedzie sie kroiła zadyma mam nadzieje ze odreagują tak samo agresją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ehh, kiedys glupich zjadaly tygrysy, i byl spokoj, przezywali madrzejsi, a teraz... :wink: ...tygrysy zmadrzaly i pozjadaly wiekszosc madrych, zostali glupi wiec jest jak jest ze krajem bedzie rzadzil lepper z samoobrona bo popiera go wiekszosc niedorozwinientych rolnikow ktorym wmowil ze bedzie lepiej a ze on tez rolnik to go sluchaja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ehh, kiedys glupich zjadaly tygrysy, i byl spokoj, przezywali madrzejsi, a teraz... :wink: ...a teraz u nas do weterynarzy strzelają ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ehh, kiedys glupich zjadaly tygrysy, i byl spokoj, przezywali madrzejsi, a teraz... :wink: ...a teraz u nas do weterynarzy strzelają ;] do tego na moim osiedlu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Mam nadzieje ze u nas bedzie jeszcze gorzej i wieksza zadyma niz tutaj na podanym linku http://www.krzysiek.ki.net.pl/szczyt/ z Geniu powinni zjechac sie wszyscy górnicy , pielegniarki hutnicy i inne grupy zagrozone utratą pracy i malymi zarobkami oraz bezrobotni i pokazac tym fagasom ktorzy do nas przyjadą jak jest naprawde w naszej zasranej " polsce " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 za godzine wychodfze, biore aparat :> jezeli zrobie jakies fotki, to bedieci mieli z niezaleznego zrodla przynajmniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 hehe a ja juz relacjonuje sytuacje kumpeli ktora martwi sie o chlopaka pracujacego na stacji benzynowej przy rondzie Radoslawa wyglada to mniej wiecej tak: To juz nie jest sielankowy krajobraz ronda i okolicy, tu moze sie stac swoisty armageddon lub demonstracje przebiegna spokojnie bez jakiejkolwiek rozroby. Policja wyznaczyla bezpieczne strefy poprzez rozwiniecie tasmy ustalajacej granice strefy 1, tak, wlasnie strefy 1, z ktorej mowil dla panstwa MacieX [<span style="color:red;">[ciach!]</span>a, McDonalda zabudowali i nie moge isc na shame] /Alterglobalistka Fotki jesli beda to strzele z balkonu albo w wyjatkowych okolicznosciach przez okno zeby pedraki mi kamyczka nie zapodali droga lotnicza. Chcialem wyjsc na rondo i mnie psy cofnely i mniej wiecej takie info dostalem "do domu albo z nami prosze za wyznaczona strefe" a przeciez pare osob czeka po drugiej stronie ulicy na tramwaj :-) no nic ... wrocilem sie i siedze w twierdzy Babka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Ja nawet gdybym mieszkal w wawie to i ta bym nie poszedl, bo po co :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 buahhahahah :> kojarzycie ulotki "frontu wyzwolenia polski" ?? znosu jakas obeita owinieta flaga polski rozdawala je :lol: po prostu poezja!! :] wrzeszczala cos o radiu maryja itp ;] ogolnie nie bylo zanej zadymy czy cus...w sumie fajna atmosfera itp policjanci tez uprzejmi...robilismy sobie z nimi fotki ;] naprawde lux ;] fotki tu http://www.bruce.linuxpl.com/fora/manifa/ a kilka z nich: slabo widac, ale napisane tam bylo <span style="color:red;">[ciach!]</span>** policje i takz a duzo wrzucilem :> milego ogladania :> aha....zwatpilemw ta demonstracje, jak zobaczylem antyglobalistow w bucikach koncernow takich jak adidas itp...ehhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Ja demonstrowalem w czapeczce z logiem ATI :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 aha....zwatpilemw ta demonstracje, jak zobaczylem antyglobalistow w bucikach koncernow takich jak adidas itp...ehhh a kto popierdzielał w bucikach pumy [jeśli dobrze widziałem :] i spodenkach adidas'a? buhehehe [wiem, byłeś tylko wolnym słuchaczem ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Ja demonstrowalem w czapeczce z logiem ATI :Dja bym wyskoczył w koszulce ECS :D A jak by była zadyma to bym chyba wolał przytomnie spie.r.d.o.l.i.c :? LOL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Co to za lamusy szły z tymi czerwonymi transparentami - wrzeszczeli jakieś bzdety totalne i mieli 'bardzo liczną' grupę. komuchy siakieś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 aha....zwatpilemw ta demonstracje, jak zobaczylem antyglobalistow w bucikach koncernow takich jak adidas itp...ehhh a kto popierdzielał w bucikach pumy [jeśli dobrze widziałem :] i spodenkach adidas'a? buhehehe [wiem, byłeś tylko wolnym słuchaczem ] ja tam bylem na rowerze....to sa moje spodnie i buty rowerowe :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 aha....zwatpilemw ta demonstracje, jak zobaczylem antyglobalistow w bucikach koncernow takich jak adidas itp...ehhh a kto popierdzielał w bucikach pumy [jeśli dobrze widziałem :] i spodenkach adidas'a? buhehehe [wiem, byłeś tylko wolnym słuchaczem ] ja tam bylem na rowerze....to sa moje spodnie i buty rowerowe :> taaaaa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Początek [ zbierają się dredziarzem punkovcy i inne szmaty ]: --== 1 ==-- Przejście w stronę MC'a: --== 2 ==-- Powoli się rozkręca: --== 3 ==-- No i dalej... : --== 4 ==-- --== 5 ==-- --== 6 ==-- --== 7 ==-- --== 8 ==-- --== 9 ==-- --== 10 ==-- --== 11 ==-- --== 12 ==-- i to co w tym wszystkim było najlepsze :) :lol: mam jeszcze 15 minutowy film potężnie kompresowany do 90MB ale to chyba nigdzie nie przejdzie (limit 50MB lycos) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...