Skocz do zawartości
bruce

29.04.2004 -demonstracja-ktos idzie??

Rekomendowane odpowiedzi

Ja chrzanie i szczyt, i demonstracje, pracuje w samym srodku tego syfu, szef nie daje nam wolnego - totalna kicha. Jak przyjde do pracy jak zwykle w garniturze to mnie pobija antyglobalisci, ze jestem kapitalista. A jak przyjde w normalnym, wyluzowanym stroju, to mnie spaluje policja, ze jestem antyglobalista. Po prostu rewelacja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chrzanie i szczyt, i demonstracje, pracuje w samym srodku tego syfu, szef nie daje nam wolnego - totalna kicha. Jak przyjde do pracy jak zwykle w garniturze to mnie pobija antyglobalisci, ze jestem kapitalista. A jak przyjde w normalnym, wyluzowanym stroju, to mnie spaluje policja, ze jestem antyglobalista. Po prostu rewelacja.

przebierz sie w windzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

warszawa to sie jakas forteca zrobila. wczoraj ide sobie marszalkowska, cala galeria centrum obita dechami i blacha chyba jakas. jade autobusem, ze 2 konwoje po jakies 20 radiowozow widzialem. dobrze ze do piatku to ja sie tam nie musze pojawiac, szkola w strefie I i nie ma lekcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

warszawa to sie jakas forteca zrobila. wczoraj ide sobie marszalkowska, cala galeria centrum obita dechami i blacha chyba jakas. jade autobusem, ze 2 konwoje po jakies 20 radiowozow widzialem. dobrze ze do piatku to ja sie tam nie musze pojawiac, szkola w strefie I i nie ma lekcji.

W sumie fajnie wygląda, jak godzina policyjna :lol: Szkoda tylko że miasto tyle kasy musi na to wybulić :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh, kiedys glupich zjadaly tygrysy, i byl spokoj, przezywali madrzejsi, a teraz...

:wink:

...tygrysy zmadrzaly i pozjadaly wiekszosc madrych, zostali glupi wiec jest jak jest ze krajem bedzie rzadzil lepper z samoobrona bo popiera go wiekszosc niedorozwinientych rolnikow ktorym wmowil ze bedzie lepiej a ze on tez rolnik to go sluchaja :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieje ze u nas bedzie jeszcze gorzej i wieksza zadyma niz tutaj na podanym linku http://www.krzysiek.ki.net.pl/szczyt/ z Geniu powinni zjechac sie wszyscy górnicy , pielegniarki hutnicy i inne grupy zagrozone utratą pracy i malymi zarobkami oraz bezrobotni i pokazac tym fagasom ktorzy do nas przyjadą jak jest naprawde w naszej zasranej " polsce "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe a ja juz relacjonuje sytuacje kumpeli ktora martwi sie o chlopaka pracujacego na stacji benzynowej przy rondzie Radoslawa wyglada to mniej wiecej tak:

To juz nie jest sielankowy krajobraz ronda i okolicy, tu moze sie stac swoisty armageddon lub demonstracje przebiegna spokojnie bez  jakiejkolwiek rozroby. Policja wyznaczyla bezpieczne strefy poprzez rozwiniecie tasmy ustalajacej granice strefy 1, tak, wlasnie strefy 1, z ktorej mowil dla panstwa MacieX [<span style="color:red;">[ciach!]</span>a, McDonalda zabudowali i nie moge isc na shame] 

/Alterglobalistka

Fotki jesli beda to strzele z balkonu albo w wyjatkowych okolicznosciach przez okno zeby pedraki mi kamyczka nie zapodali droga lotnicza.

Chcialem wyjsc na rondo i mnie psy cofnely i mniej wiecej takie info dostalem "do domu albo z nami prosze za wyznaczona strefe" a przeciez pare osob czeka po drugiej stronie ulicy na tramwaj :-)

no nic ... wrocilem sie i siedze w twierdzy Babka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buahhahahah :>

kojarzycie ulotki "frontu wyzwolenia polski" ??

znosu jakas obeita owinieta flaga polski rozdawala je :lol:

po prostu poezja!! :]

wrzeszczala cos o radiu maryja itp ;]

ogolnie nie bylo zanej zadymy czy cus...w sumie fajna atmosfera itp

policjanci tez uprzejmi...robilismy sobie z nimi fotki ;]

naprawde lux ;]

fotki tu

http://www.bruce.linuxpl.com/fora/manifa/

a kilka z nich:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

slabo widac, ale napisane tam bylo <span style="color:red;">[ciach!]</span>** policje

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

i takz a duzo wrzucilem :>

milego ogladania :>

aha....zwatpilemw ta demonstracje, jak zobaczylem antyglobalistow w bucikach koncernow takich jak adidas itp...ehhh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha....zwatpilemw  ta demonstracje, jak zobaczylem antyglobalistow w bucikach koncernow takich jak adidas itp...ehhh

a kto popierdzielał w bucikach pumy [jeśli dobrze widziałem :] i spodenkach adidas'a? Dołączona grafikaDołączona grafika buhehehe [wiem, byłeś tylko wolnym słuchaczem Dołączona grafika ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha....zwatpilemw  ta demonstracje, jak zobaczylem antyglobalistow w bucikach koncernow takich jak adidas itp...ehhh

a kto popierdzielał w bucikach pumy [jeśli dobrze widziałem :] i spodenkach adidas'a? Dołączona grafikaDołączona grafika buhehehe [wiem, byłeś tylko wolnym słuchaczem Dołączona grafika ]

ja tam bylem na rowerze....to sa moje spodnie i buty rowerowe :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam bylem na rowerze....to sa moje spodnie i buty rowerowe :>

taaaaa :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Początek [ zbierają się dredziarzem punkovcy i inne szmaty ]:

--== 1 ==--

Przejście w stronę MC'a:

--== 2 ==--

Powoli się rozkręca:

--== 3 ==--

No i dalej... :

--== 4 ==--

--== 5 ==--

--== 6 ==--

--== 7 ==--

--== 8 ==--

--== 9 ==--

--== 10 ==--

--== 11 ==--

--== 12 ==--

i to co w tym wszystkim było najlepsze :) :lol:

Dołączona grafika

mam jeszcze 15 minutowy film potężnie kompresowany do 90MB ale to chyba nigdzie nie przejdzie (limit 50MB lycos)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi