Cronosik Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Witam mam taki oto problem i potrzebuje porady. W tamtym roku kupilem Palita Geforce4 Ti4200 AgpX8 i w zeszlym miesiacu padla, zaczela wyswietlac jakies krzaki w grafice oddalem jeszcze na gwarancji do serwisu. Wyslali ja do prducenta a po 2 tygodniach oddali mi nowa tamta byla nie do zreperowania Firmy o ktorej pierwszy raz slysze: INSIDE procesor ten sam GeForce4Ti4200 na plus w tej nmowej to pamieci Hynixa ale agp x4 niestety nie moge przetestowac jej co do osiagniec bo w trakcie zmienilem kompa. Ale mam pytanie czy ta co mi dali jest lepsza od Palita bo jesli nie to pojde do nich i powiem ze mialem i chce agpx8 ciekawe co mi teraz dadza... :) Pozdrawiam i mam nadizeje ze ktos mi odpowie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Inside TNC to chyba najlepszy producent typu 'no-name'. IMHO te karty powstają w fabrykach Leadteka. Biją na głowę firmy takie jak Prolink, Palit, Sparkle itp... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 ja mam Radeona InsideTNC .. tez na hynixa .. spoko smiga .. i lespzy od PowerColora ktorago mialme wczesniej i kilku innych .. a mailem radkow 9200 chyba 6 :) na tym co mam teraz jestem pierwszy na ORB w kategori r9200 w 3dmarku 2k3 :P wiec jak dla mnie firma calkiem spoko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Ja mógłbym być pierwszy w kategorii dla R9700... Ale nie chce mi się zmieniać BIOS. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Czyli zostawic jak jest?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 No pewnie ze zostawic to naprawde dobra firma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 roznicy pomiedzy agp x4 i x8 nie ma, po co z takiego powodu zmieniac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...