QbaS Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Jak sie ma jakosc dzwieku tej karty w porownianiu z realtek ALC650?? chodzi mi o karte vortex 1 a nie 2 mam zestaw 2 glosnikowy + niskotonowy firmy Encore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 przepasc powiadam, przepasc :> szczesliwy posiadacz vortexa 1 turtle beach :> tylko (no offence) nie jestem przekonany do tego zestawu glosnikowego, ale zaryzykowac 20PLN na vortexa warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 glosniki graja bardzo ladnie choc maja ponad 2 lata ale sa w drewnianej obudowie i maja czysty dzwiek - w porownaniu z glosnikami creativa 4.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 ok ok ja sie nei czepiam :> a vortexa jak najbardziej polecam :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 a jak brzmi w porownaniu z yamaha 724?? potrzebuje jakiejs niedrogiej i dobrej dzwiekowki do mp3 i filmow w gry gram malo ale tez dobrze zeby jakos brzeczala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 wiec tak co do gier vortex 1 obsluguje a3d 1.0 zajedwabisty standard ale niestety czesto pomijany, a jak brzmi w porownaniu z yamaha to nie powiem bo nie mialem. mp3 i filmy dla mnie sb live 5.1 wysiada (wlasnie sie przesiadlem z SB na tandem usb burr-brown + vortex 1) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 a masz jakies dobre stery do win 2000?? te standardowe z windowsa sa beznadzieja - dzwiek trzeszczy gdy przesuwam pasek w oknie i ogolnie czasami szarpie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 hmmmm Twoj abit jest na jakim chipie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 realtek ALC 650 - brzmi beznadziejnie :-( wczesniej mialem epox 8rda3I i ECS l7s7a2 i dzwiek cmedia byl rewelacja - wydaje mi sie ze nawet lepszy niz SB live Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 nie, nie :> chodzi mi o KT333 Kt400 nf i takie tam :> o ten chip :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 abit nf7 jest na nforce2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 bo wiem ze vortex sie klocil z roznymi chipami ale moj epox tez jest na nf2 ... a windows update robiles ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 tak a masz moze jakies equalizery czy inne takie do vortexa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 widzialem do sciagniecia, ale osobiscie ich nie uzywam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 juz po problemie - wystepowaly problemy z grafa na pci :-) jak ja wyciagnalem i odinstalowalem wszystkie stery i pozostalem przy standardowym to dzwiek wrocil do normy - takiego cuda jeszcze nie slyszalem - czystosc i jakas taka glebia dzwieku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 no ! kolejny nawrocony :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 jak to nawrocony :?: od czasu SB PCI128 mialem cmedia zintegrowane i roznica jakosci byla kolosalna w abicie wogole niepasuje mi ta dzwiekowka - ale teraz wiem ze nic innego nie chce :-) szkoda ze nigdzie nie mozna kupic vortex-a 2 dlatego dla brata zdecydowalem sie tymczasowo na FM801 a pozniej znajde cos lepszego - moze jakiego Herculesa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozio_17 Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 mialem vortexa w swoim pierwszym kompie, jak na tamte czasy to oferowal wspanialy dzwiek.. i nadal jest niezly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 wywal sigx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 witam mam vortexa 1 (8820) chętnie bym go używał w winxp lecz nigdzie nie ma sterów do tego systemu. Czy ktoś wie skąd pociągnąć stabilne sprawdzone sterki? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...