XeNoN Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Kupilem sobie na allegro karte TV Prolink Pixelview Play TV PAK zestaw z kamerka, paczka przyszla wszystko ladnie ale kiedy chcialem ja podlaczyc do kablowki zobaczylem cos dziwnego na oba kable TV i FM sa wejscia cinch, antenka jest luz bo jest na cinchu ale jak podlaczyc kablowke pod cinch?? bylem w sklepie elektronicznym z karta i gosc tylko rozlozyl rece mowil ze nigdy nieslyszal o czyms takim, powiedzial ze mozliwe ze jest jakas przejsciowka z wejscia cinch na kablowke ale ja niewuiem nieznam sie na tym wie ktos czy cos takiego istnieje i gdzie to mozna kupic???? z gory dzieki za helpa --------------------------------------------- wlasnie tak sobie ogladam zdjecia podobnych kart prolinka w necie i zauwazylem ze w podpisie do zdjec czesto obok napisu "wejcie anteny TV" jest napisane "Reduktor gniaza antenowego" wie ktos co to ? moze to ta przejsciowka o ktora mi chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Jest coś takiego (mam to przy swojej karcie), wygląda to jak połączenie cinch z gniazdem antenowym, gdzieś to widziałem w ofercie jakiegoś sklepu internetowego z elektroniką (adresu nie pamiętam ale w onecie powinieneś znaleźć). Jak nie chce ci się szukać weź zwykłego cincha, kabelek z ekranem i przylutuj do kabla antenowego, powinno działać tylko nie wiem jakie straty będą na sygnale, chyba że użyjesz jakiegoś pożądnego przewodu ekranowanego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XeNoN Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 dzieki za pomoc szukam caly czas po sklepach jak bedzie ktos znal adres to bardzo prosze o linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XeNoN Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 wie ktos jak nazywa sie dokladnie cos takiego bo jak sie niewie to trudno szukac:-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 a nie lepiej (i taniej) coś takiego samemu zorganizować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airfox Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 tej mam karte tv prolinka ale wersja bez kamery i z tunera wychodza wlasnie 2 chincze ale w zestawie byla taka specjalna przejsciowka do jednego i drugiego wiec mowie ze kupiles nie pelny zestaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XeNoN Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 qrcze i co ja ter zrobie napewno nieda sie tego nigdzie dostac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airfox Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 niemam pojecia ale mozliwe ze gdzie takie cuda maja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XeNoN Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 http://sklep.delta.poznan.pl/?page=shop/fl...b94d346b0415d79 <== juz znalazlem:-) dzieki wszystkim za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Nop ja mam taki sam zestawik... z kamerką no i ja mam na radio normalne antenowe (antena w komplecie) i na TV'a też... oprócz tego coś dziwnego na kamerke i czincz na TV in.... niop niewiem gdzie problem... pewny jestes ze TV paka mash? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...