Skocz do zawartości
XeNoN

Duuzyy problem z karta TV

Rekomendowane odpowiedzi

Kupilem sobie na allegro karte TV Prolink Pixelview Play TV PAK zestaw z kamerka, paczka przyszla wszystko ladnie ale kiedy chcialem ja podlaczyc do kablowki zobaczylem cos dziwnego na oba kable TV i FM sa wejscia cinch, antenka jest luz bo jest na cinchu ale jak podlaczyc kablowke pod cinch?? bylem w sklepie elektronicznym z karta i gosc tylko rozlozyl rece mowil ze nigdy nieslyszal o czyms takim, powiedzial ze mozliwe ze jest jakas przejsciowka z wejscia cinch na kablowke ale ja niewuiem nieznam sie na tym wie ktos czy cos takiego istnieje i gdzie to mozna kupic????

z gory dzieki za helpa

---------------------------------------------

wlasnie tak sobie ogladam zdjecia podobnych kart prolinka w necie i zauwazylem ze w podpisie do zdjec czesto obok napisu "wejcie anteny TV"

jest napisane "Reduktor gniaza antenowego" wie ktos co to ? moze to ta przejsciowka o ktora mi chodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest coś takiego (mam to przy swojej karcie), wygląda to jak połączenie cinch z gniazdem antenowym, gdzieś to widziałem w ofercie jakiegoś sklepu internetowego z elektroniką (adresu nie pamiętam ale w onecie powinieneś znaleźć). Jak nie chce ci się szukać weź zwykłego cincha, kabelek z ekranem i przylutuj do kabla antenowego, powinno działać tylko nie wiem jakie straty będą na sygnale, chyba że użyjesz jakiegoś pożądnego przewodu ekranowanego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nop ja mam taki sam zestawik... z kamerką no i ja mam na radio normalne antenowe (antena w komplecie) i na TV'a też... oprócz tego coś dziwnego na kamerke i czincz na TV in.... niop niewiem gdzie problem... pewny jestes ze TV paka mash? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...