Skocz do zawartości
Rado777

Jakie sterowniki będą naklepsze do FX 5900XT

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Mam problem posiadłem ostatnio nową kartę Gainward. Mianowicie FX 5900XT Golden Sample 128Mb/256bit/2.8ns @ 470Mhz i 820Mhz

Mój problem dotyczy sterowników. Tzn tak mi kumpel powiedział... że to mogą być <span style="color:red;">[ciach!]</span>owe stery.... Obecnie pracuje na sterownikach ściągniętych ze strony nvidia.com - 6.14.10.5672.

A marudze dlatego bo: w 3D Marku 2001 ma tylko 11476 pkt

Parametry kompa: Abit NF7 + Barton 2500+ @3200+ 512Mb DDR 400Mhz Kingstone 2x40GB WD 8MB cache zasilacz Modecom 400 Watt GT PFC itd...

Wydaje mi się że powinienem łoić z 17000-18000 tysięcy na takim kompie...

Co wy na to??? Prosze o pomoc??

Próbowałem też jakiś sterowników omegi ale też coś jebało....

Pozdrawaim Rado[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze masz jakeiś fsaa albo aa właczone bo wynik strasnie mały i watpie zeby to wina sterowników była bo te co masz sa dobre

zainstaluj nowa winde wszyskie stery najnowsze do chipsetu i do grafy te co masz teraz nie mozliwe zebyś po formacie miał tak kiepski wynik.

Powodzenia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Bartona 3200 Xp+ ( jeszcze bez o/c bo dopiero nowy ), Gigabyte gf fx 5900 xt 128 ( reszta jak wyzej ), plyta Asusa A7N8X-E i mam ponad 14 tyx w 3d marku 2001. Lecz w 2k3 mam 5025. w 2001 bardzo dobrze ale lepiej gdybym mial sterowniki Omega. Polecam. bardzo dobrze sie tak kreci karte graficzna, wiele opcji. Poszukaj w necie a napewno znajdziesz. Zainstaluje i powiedz czy widzisz roznice 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi