Skocz do zawartości
calvis

Problem ze ściągnięciem (nie bijcie) ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż mam mały problem. Przyjmijmy, że chcę ściągnąć z tej ( http://www.narutomania.com/engine/index.ph...d5ff97&start=25 ) strony jakiś plik. Otóż nie do końca wiem, jak wrzucić go do FlashGeta, gdzyż sćiąganie przez przeglądrkę mi sie nie uśmiecha... Jak skopiuję adres odnośnika, to FG ściąga mi stronę główną serwisu, jeśli kliknę na link w mozilli i zacznę zapisywać, a potem skopiuję adres pliku i wrzucę fgo do FG, to też nie działa... Oczywiście przez Mozillę idzie normalnie, ale co mi po tym, jak transfer jest żałosny i nie mogę kompa wyłączyć w trakcie, do tego często pada mi ściąganie... Może trzeba coś we FlashGecie przestawić? Tylko co? Wrrr... Proszę, pomóżcie, bo zaczynam się nieźle wkurzać.

Prrroszę :)

PS: Nie do końca wiedziałem, gdzie to umeścić, jak coś pomyliłem, to przenieście, OK?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli juz wiesz jaki masz odnosnik do tego co sie sciaga kopjujesz go i wklejasz w FlashGet

Edycja>>Wstaw URL

niemoge sam tego zrobic bo trzeba byc chyba zalogowanym na tej stronce :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

d) wymadrzasz ? phi... a slyszales o takim czyms jak 'poczucie humoru' ?

jasne ;) Tylko po prostu krew mnie zalewa, jak widzę coś w stylu Twojej poprzedniej notki. Zapomniałem po prostu, ze tam się trzeba rejestrować, to fakt, ale to oczywiste, że próbowałem na wszystkie możliwe sposoby... Kiedy zrobię tak, jak powiedział DEFENCE, to ściąga mi główną stronę... Jeszcze raz sorry, phranzee, ale to było n/c.

pozdra i dzięki za zainteresowanie

PS: Mozecie się logować jako pandi, pass qewr1324 (banalne, nie? :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi