Karuzo Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Jakie znacie kluby w Warszawie do których wjazd (bez legitymacji studenckiej) jest darmowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Bar "Baca" przy rondzie Starzynskiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Hmm slowo "Bar" brzmi dziwnie, "baca" jeszcze dziwniej...mozesz powiedziec o tym miejscu cos wiecej ? Tak w ogole to chodzi mi o kluby takie jak np. Harlem, tylko zeby nie lecial hip-hop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Nie znasz baru "Baca" 8O Przeciez ten klub zna kazdy warszawiak :lol: Nie wydaje mi sie zebys znalazl gdzies dobre kluby z darmowym wjazdem, chociaz kto wie? Zalezy od tego, ile masz lat i w jakim bawisz sie towarzystwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 To ja się podczepię pod wątek... A jakieś kluby (mogą być dla studentów) i płatne, żeby były spokojne (żebym się nie bał że dziewczynie ochrona %#$#% ;)) i żeby leciała tam taka muzyczka spokojna, żeby dało się poprzytulać :) Dzięki za rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 www.progresja.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...