aleksander! Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Witam! Posiadam łączę z sieci kablowej o przepustowości 1 Mbit. Często ciągne duże połacie danych przez DC++, problem z tym, że mój komputer jest za głośny, aby móc spać gdy jest włączony. W piwnicy znalazłem starego kompa- Pentium 200 MMX, 64 ram i dysk 2 GB. Planuje dokupić kontroler SCSI i dysk około 10 GB. Zainstalował bym Win 98, DC++ i jakiegoś firewalla. Chodzi o to, czy na takim sprzęcie bez problemu bedzie chodziło DC++ (nie będzie się zawieszać itp. ) ? PS.: Sprzet by chodził 24 H/dobe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 a ile kompow mozesz podpiac do modemu ?? tzn ile IP dostales od dostawcy ?? czy ten p200 ma jako serwer do dzielenia lacza tez chodzic ?? a co do dc++ to spox powinien uciagnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 U mnie p200 + 64mb ram ciagnelo w2k + emule,rozdzielanie lacza,nav,firewall+udostepnialo 20gb plikow.. Uptime praktycznie nieograniczony dzialalo to to dosc dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksander! Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 IP mam jedno. Mam router co ciedzil net na całą chate. ten niby serwer ma tylko i wyłącznie ciągnąć dane za pomocą DC++. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...