Twix Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgrałem emulem płyte muzyczna spakowaną rarem. Po rozpakowaniu miałem plik cue i mp3. Nie da sie go zamontować, pli mp3 mozna odtwarzac tylko ze wszystkie utwory są w jednym pliku. Czy wie ktos do czego słuzy w tym wypadku plik cue? Moze jest jakis program co uzywa tego pliku cue do podziału pliku mp3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 program nazywa sie Burrrn, wypalisz nim to na CD z podzialem na utwory (przeciagasz do okienka cue)... linka znajdziesz na mojej stronce z podpisu... i jak o to chodzi i bedziesz uzywal tego programu zassaj wersje instalacyjna. --- EDIT --- wlasnie sprawdzilem taki plik mp3 + cue... mozna to bez problemow odtwarzac za pomoca Foobar2000, dzieli plik na utowry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 nero 6 tez sobie z tym radzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 polecam program MusiCutter , mozna nim automatycznie pokroic mp3 /przy uzyciudanych z pliku cue./ http://musicutter.host.sk/musiCutter0.7.1.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...