Gość Wintereq Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 1. Czego podczas startu Windowsa XP startująwszystkie aplikacje ale nie których nie widać..np.. GG... 2. Czy w WinXP chodzi gra..Final Fantasy 7.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Final Fantasy to stara gra i raczej nie pojdzie. Jesli masz stara wersje np Bankruta to nie widac ikonki w pasku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Poza tym, o ile dobrze pamietam, w XP mozna w opcjach ustawiac, ktory program widac w tray'u, a ktory ma byc niewidoczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 no nie wiem , mnie udalo sie pod xp uruchomic starenkiego pinballa ale z kolei pojawia sie nastepne pytanie nawet jak gra sie uruchomi to JAK bedzie chodzila ? :evil: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 chyba raczej nie pojdzie nawet z nowszymi kartami sa problemy pod 98se Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 1. Czego podczas startu Windowsa XP startująwszystkie aplikacje ale nie których nie widać..np.. GG... 2. Czy w WinXP chodzi gra..Final Fantasy 7.... Uzyj programu MSCONFIG (start/uruchom/msconfig) w zakladce startup (nie wiem jak to jest w polskiej wersji wkazdym razie ostatnia zakladka) wszystko co jest zwiazane ze startem aplikacji na starcie windy mozna sobie ladnie poustawiac, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...