zx_spectrum Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Jezeli ktos moja stronke jeszcze pamieta :) - jezeli wogole kiedykolwiek na niej byl :) to teraz pojawila sie na nowo in poor inglisz only :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 www.pywo.prv.pl a czemu nie po POLSKU :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zx_spectrum Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 1. kiedy[ byla tylko po polsku i jak sie kontaktowalem z ludzmi od skinow z innych krajow to mowili czemu nie po angielsku 2. bedzie wersja polska ,ale przeciez ja latwiej napisac , chcialem na poczatek przemoc sie i zrobic ja wreszcie po angielsku 3. to ze mieszkam w Polsce i stronka jest na poslkim serwie to wcale nie znaczy ze ma byc po polsku wiec to wyolbrzymienie koncowki adresu jest raczej zbyteczne 4. wersja polska bedzie wkrotce - gdzies kolo 1 maja - szanuje nie umiejacych angielskiego ( bez cynizmu ) i traktuje ich na rowni tylko musialem najpier in poor inglisz to zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zx_spectrum Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 aha ... sobie przypomnialem zeby nie bylo ... widziales moze polska wersje oficiala homepagea dla painkillera ??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 site designed anno domini 1960 .. probably.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zx_spectrum Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Hmmmm... cóz na to mam powiedziec ... mysle ze nie jest wogle oszalamiajaca i nie miala taka byc . Ma byc poprostu porzadna i funkcjonalna ,a za taka ja uwazam . A po za tym ... twoja tez nie jest wspaniala i niesie ze soba znikoma ilosc informacji ,a wiecej obrazkow . Po trzecie ( jezeli poprzednie uznac za pierwsze i drugie ) nikt ci nie kaze odwiedzac tej strony . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zx_spectrum Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Aha zapomnialem dodac ze w 1960 roku nie bylo nawet HTMLa :) ,a tym bardziej internetu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 No stronka nawet ok ale lepiej jakbyś zapodał linka ze skończoną a nie z 25% prac. A jak cos Ci sie przypomina to uzyj magicznego przycisku zmień ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zx_spectrum Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Dzieki za przypomnienie ,bo caly czas o tym zapominam - jeszcze mnie zablokuja na forum ,bo po tym jak powstal nowy regulamin to sie raczej powaznie traktuje kwestie tego przycisku :) . Stronka jest gotowa w wiekszej ilosci procent tylko reszta bedzie dodana kolo 1 maja . Mam juz teksty tylko akurat sa ze tak powiem w innej szacie graficznej :) i musze je wyedytowac . Pewnie kolo wieczora 1 maja bedzie caly dzial linków ,troszke modów i kilka stronek moich znajomych :) tak wiec wszystko bedzie juz gut . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 są minimalistyczne kompy - strony też się zdarzają... jest jednak pewna różnica: jeżeli starasz się zrobić coś naprawdę małego i również ciekawego, postaw na detale. układ i kolorystyka do doopy a od samego początku na main razi "contact with me" i stateria w jednej ramce. rozumię, że interia jest jednym z gorszych miejsc na site... na twojej nie ma grafy i nadal kijowo się ładuje - może to wina błędów w kodzie? popraw BTW - ciekawy pomysł z opisaniem swoich lotów, jak będę robił w następny weekend update mojej site postaram się ( jeżeli nie rościsz sobie jakiś praw autorskich do pomysłu, oczywiście ) umieścic dokładne relacje moich lotów po meskalinie, lsd, pilach, grzybach, hashu, marii i innych :wink: jak to mówił "powiatowy": jestem na nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zx_spectrum Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 To ze komus sie nie podoba ta stronka , nie zmienie ,a raczej nie zamierzam zmieniac . Jak strona ma jakas grafike to jedni wybrzydzaja ze jest jej za duzo inni ze jest nie taka jak powinna byc . Juz tak mialem wiec zrezygnowalem z grafiki . A to ze sie powoli laduje to tylko kwestia serwera. Jak mi udostepnia na uczelni to pewnie ja przeniose Ta strona nie ma byc ciekawa graficznie tylko (mam nadzieje ) maja sie tam znajdowac ciekawe informacje . Ciekawe - to tez pojecie wzgledne wiec na ten temat tez nie ma sensu dyskutowac . Tak naprawde to umiescilem ten temat poniewaz wiem ze kilka osob stad wchodzilo - przynajmniej mi sie tak wydaje - na stara wersje stronki , ktora zawiesilem kilka miechow temu ,a teraz chcialem poprostu poinformowac ,ze stronka wystartowala ponownie . To tyle w tym temacie :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 pisząc w prezentacjach prosisz jednoznacznie o konstruktywne uwagi - dostałeś i narzekasz... jak nie masz zamiaru poprawiać strony to prawdopodobnie nie naprawisz buga: wejście z main na config skutkuje oknem 404. teraz WIELKIE no offence: studiujesz i "popełnaisz takie coś" :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zx_spectrum Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 pisząc w prezentacjach prosisz jednoznacznie o konstruktywne uwagi - dostałeś i narzekasz... jak nie masz zamiaru poprawiać strony to prawdopodobnie nie naprawisz buga: wejście z main na config skutkuje oknem 404. teraz WIELKIE no offence: studiujesz i "popełnaisz takie coś" :?: Hmmm najwyrazniej chcesz komus dogryzc bo chyba masz okres ... 404 wyskakuje fakt . Jakbys chcial wiedziec to jak powstaje strona to jak nie ma bledow to jest prawdziwe swieto lasu . Blad wystepuje ,bo wpisujac rozszerzenie pliku wpisalem hmtl zamiast html . Ty tez popelniles taki blad wpisujac na koniec swojego postu "popelnaisz takie cos" i co teraz powiesisz sie ??? Powiem jeszcze tyle : nikt nie lubi jak mu sie pokazuje jego bledy ,ale ja sie z tym zgadzam i nawet te bledy poprawiam ,ale nie nawidze jak ktos mi te bledy wytyka "w taki sposob" starajac sie mi pokazac ze ON JEST GOSC a ja to mam sie schowac i nie pokazywac nikomu na oczy . A temat umiescilem jak juz mowielem w celach informacyjnych a nie w celach prezentacyjnych . Poprostu wywalono by ten temat z kazdego innego dzialu . Czy to tak trudno ci zrozumiec czlowieku ? A po drugie co ma studiowanie wspolnego z obsluga komputera i znajomoscia jezyka HTML ? Pojdz na logike ,bo najwyrazniej chcesz zrobic z czarnego biale. Jezeli zle zrozumialem intencje twego posta to poprostu wynika z trudnosci wyrazenia w internecie emocji ,a jezeli nie to pileczka nalezy do ciebie . 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...