cinucha1 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 ostatnimi czasy skoczyla dosc znacznie temperatura na procku. wczesniej w stresie wynosila ok 54st, teraz ok 62st :( . sadzac, ze te 54st to troche za duzo, ze radiator moze zle przylegac do proca, delikatnie nim poruszalem. wlasciwie od tego momentu zaczely sie problemy z temperatura. wersja optymistyczna: zamiast poprawic pogorszylem sprawe i teraz dopiero radiator zle przylega. wersja pesymistyczna: ukruszylem rdzen ("manipulowalem" radiatorem naprawde delikatnie). na co stawiacie? z gory dzieki za riposty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Ja bym stawiał na to pierwsze. Skoro procek chodzi to nic sie nie stało. Zdejmij, usuń starą pastę, przesmaruj i powinno być git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 cieplo na dworze = wzrost temperatury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Ale napisal, że ruszał radiatorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Pasta kiepskiej jakości. Po poruszeniu skruszała. Rada Hajpera ,przesmaruj na nowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 pierwsze..przesmaruj.....:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinucha1 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Pasta kiepskiej jakości. pasta to arctic ceramique. chyba bywaja gorsze... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Bywają. Ale jest spooory topic o AC. Poczytaj :wink: Ja np. na Arctic Silver się zawiodłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 te pasty są drogie i co lepsz po paru tygodniach wysychają jak dla mie sprawdz bo może to już proszek???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziva Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zrób po bożemu - ściągnij radiator, wyczyść wszystko, sprawdź czy nie przykruszyłeś rdzenia, załóż nową pastę i porządnie radiator, a potem zadbaj o dobrą wentylację w CAŁEJ obudowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Co do past to - nie wiem, jaką miałem na radku wczesniej (jak w podpisie - firma powercolor), ale karta ma rok. Dziś zdjąłem radiator, bo załozylem nowe chłodzenie i...pasta jak nowa, zero skruszenia (na zimnej karcie bez problemu zdjąłem !). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 ja mniej wiecej raz na 3-4 miechy rozbieram kompa - czyszcze z kurzu itp smieci - nakladam nowa paste i jest gicior. A ze mam otwarta bude to na radiatorze potrafi sie uzbierac gruuba warstwa kurzu (okolo 1cm) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...