adam_M Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 wprawdzie nie znam sie na intelach , ale mam pytanko czy czasem nie podkrecales na szynie proca ? bo jak tak to mogles podniesc czestotliwosc dla agp co moglo doprowadzic do wyjarania czegos ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arokh Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 tak dziala normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 okej,,, dobrze rozumiem ze karta nie dziala u ciebie a dziala na innym kompie ? jesli nie przez temp - zostaje zasilacz,,, napisz jaki masz, podaj napięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arokh Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 AC 230 V no i niepodkrecalem procka (nieznam sie na tym :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 z boku w srodku w budzie powinna byc tabliczka znamionowa, marka, model, ponizej tabelka z amperami, w biosie mozesz sprawdzic napięcia, 3,3V; 5V; 12V pod windowsem mozesz je sprawdzic pod obciążeniem np cpucool, wlacz np. prime95 i sprawdz czy nie odbiegaja za bardzo,, Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arokh Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 JEst tam tabliczka znazwa firmy ale niema nic z amperami aha no i wczesniej na tym zasilaczu wszystko dzialalo moze znof mam zrobic formata?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Napisz jaka firma i jaki model,,, jak nie wiesz o co chodzi przepisz wszystko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arokh Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Heh Emiter sp z.o.o. plomba i numery telefonu. Pomozcie bo zaniedlugo sie zabije krew mnie juz zalewa aaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 [CUT!] w biosie mozesz sprawdzic napięcia, 3,3V; 5V; 12V pod windowsem mozesz je sprawdzic pod obciążeniem np cpucool, wlacz np. prime95 i sprawdz czy nie odbiegaja za bardzo,, [CUT!] jw^^^ Emiter nie wróży nic dobrego,, napisz co bylo w kompie jak kupowales z zasilaczem,, napisz co masz teraz,, podaj napięcia przede wszystkim,,, powinnismy to szybko zbadac i tyle, zasilki sie domyslam, problem moze byc inny, ale - jesli nie chlodzenie i u kumpla karta lata a u ciebie pada w 3d only - zasilacz jest bardzo podejzany ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Hyh Odnośnie chrzaniących sie tekstur. Mam w c@fe takiego jednego kompa mam w nim GeForce 2 MX200 swego czasu przeżyła ona niezły zamach. Coś się z nią zachrzaniło. Oddaliśmy ją na serwis i wróciła Ok zmienili spalony cooler i coś tam jeszcze, ale gdy dalismy do niej nowsze stery zaczęły się szopki. Do tej pory Karta nie przechodzi niektórych testów a po zainstalowaniu jakiejś gry wiesza kompa. Po kolejnym serwisie stwierdzono przegrzanie i uszkodzenie rdzenia karty graficznej i teraz mamy takiego kompa :P Działaś działa ale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arokh Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 wiec to wyglada tak: w dziale PC health status pisze Vcore 1.70V 2.5V 2.59V 3.3V 3.36V 5V 4.95V 12V 12.12V HEh teraz sie jeszcze okazalo ze filmow nieidzie ogladac np Gdzie jest Nemo (siostrze mialem puscic) rozmazuje sie all co robic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 hmm niby idle i zpłyty ale blisko ideału, raczej nie zasilacz... sprawdz czy sie na pewno układ nie grzeje,, cos mi pachnie uszkodzeniem rdzenia,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arokh Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Nie plytka jest chlodna tylko tam gdzie jest coolerek po drugiej stronie plytki jest dosc troche cieple moze przykleic tam radiator?? mam jeden w zapasie hę :)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arokh Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 E wyglada mi nato ze "TO" sie pogarsza coraz czesciej sie ekran "przestraja" i niechce sie odswiezac aaaaaaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arokh Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 forest kila zbila mam pomysl moze podasz swoj nr gg ;] bedzie prosciej co:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arokh Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 eh co sie stało??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 odezwij się jak będę pomogę :-] jaśli jak mówisz się pogarsza - skocz jeszcze raz do kolegi i sprawdź czy u niego jest okej, jaśli tak napisz tutaj jak wyglądają obydwa konfigi,,, jak dla mnie - wciąż myślę że może to być zasilacz, ewentualnie problem z zsilaniem agp, możesz obejżeć płytę główną w okolicy agp czy coś nie wygląda podejżanie,,, -> przy założeniu że karta na innym kompie działa okej,, Pozdrawiam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 no oodkopalem drugi temat. ostatnio mialem podobny problem :) zmienial mi sie obraz tzn wielkosc ale rozdzielczosc pozostawale bez zmian, do tego w windzie komp potrafil sie zaciac na 5-10 sek. ktos juz pisal o wirusach i mowiles ze skanowale i formatowales ale na wszelki wypadek sprawdz jeszcze raz bo u mnie akurat byl i objawy tez mialem bardzo podobne. uzylem avg 6.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...