Lukasz20 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Juz wczesniej o tym problemie pisalem i nie wiem czy tej grafy nie reklamowac na gwarancji dalej wywala mnie z gier do windy sterownikow probowalem najnowszych a grania dalej nici macie jeszcze jakis pomysl,mi wyglada na to ze garfa jest walnieta bo wywala ja nawet w 3D marku 2003 na CPU czyli nie radzi sobie z dx9 prosze o szybka pomoc --------------------------------------------------------------------------------- Athlon 2500+,Powercolor Radeon 9600Pro, WD 120G, Soltek Sl-75FRN2 L, 2*256 DDR Kingmax400, Chieftec 360W, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 ja stawiam na to ze proc jest walniety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz20 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Aha zapomnialem dodac ze na swoim kompie testowalem inne grafy typu GF 2 MX i chodzila bez najmniejszych problem wydaje mi sie ze ten radek nie obsluguje bibliteki DX9 i sie wysypuje na niektorych opcjach czekam na dalsze pomysly a procek przechodzi testy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 formatowales dysk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz20 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 No formatowalem i instalowalem wszystko an nowo zainstalowalem servis packi, ale teraz zauwazylem ze chodza na nim gry ktore bez problemu korzystaja z dx 8 a w grach z dx 9 sie wiesza a jest przeciez przystosowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 moze masz uszkodonego directa, spruboj zainstalowac z innego zródła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz20 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 W ustawieniach zaawansowanych jakie maja byc ustawione parametry dla Directa3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Jaki masz zasilacz.Ja tak miałem przy moim że wieszał sie3DMark przy CPU test jak podkręcałem.Napisz czy wyłanczasz VPU Recover? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 wylacz vpu recover i spr wtedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 ma chiefa 360W, w opisie ma przecież :lol: nic w DX się nie ustawia, ma chodzicjak jest. c onajwyżej możesz w opcjach grafy zmieniać ale to może podnieść wydajność, nie stabilnmość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziva Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Mam 9600 pro ultra i miałam podobny problem. Wywalało mnie z gier, a w 3dmarku03 dochodziło mi co najwyżej do trzeciej gry i wywalało do systemu. Wyłączyłam VPU Recover, a w Biosie zmieniłam opcję pamięci na "Auto" z "By SPD" i wszystko śmiga. W zasadzie głównym problemem było to nieszczęsne ustawienie pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz20 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Vpu recover wyłączylem a co to jest spr i gdzie jest w opcjach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz20 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Teraz zauwazylem ze w momencie jak jest ustawione w Direkt3D w ustawieniach antyaliasing i filtrowanie anizotropowe wedlug opcji uzytkownika to chodzi w momencie gdy jest zaleznie od aplikacji to zacina sie czym to jest spowodowane czy grafika jest uszkodzona prosze o odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 ja stawiam na zasillacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 ja stawiam na zasillacz 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O :arrow: ukasz20 masz wlaczone fastwrite ? sprawdz np za pomoca wcpuid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 ..wylacz w biosie FW jak wspomnial kolega przede mna a jesli nie pomoze to stawialbym na pamieci. sciagnij sobie prime95 i zapusc na dluzsza chwilke a przekonasz sie czy to faktycznie karta. generalnie jednak ja obstawiam pamieci :) albo zle ustawione albo walniete.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz20 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 W prime 95 pamieci sie nie wysypuja wszyskoz pamieciami jest ok nawet testowalem inne kosci mi sie zdaje ze jest walniety chipset na grafie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 ..to wsadz grafe do innego kompa i bedziesz mial odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz20 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Na innym kompie to samo sie dzialo czyli grafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSparrow Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Ja także mam Radeona 9600 Pro i nigdy nie było z nim takich problemów. Ale jakbym jeszcze raz stał przed możliwością zakupu tej karty głęboko bym się nad tym zastanowił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...