Skocz do zawartości
[cahe]

Uriel.. nie uriel... krotkie pytanie :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam mozliwosc wziecia Uriela v2 uzywanego za 150zl. Zamiast tego moge miec Nukleonav2 za 160zl. Roznica niewielka, wiec pytam - jak sie ksztaltuje wydajonosc tych blokow przy bardzo duzym przeplywie wody (pompa CO)?

Probowalem cos szukac, ale denerwujaca jest ta szukajka w phpBB :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uriel rev1 byl lepszy niz nuke rev1. uriel rev 2 jest minimalnie lepszy niz rev1 a w nuku 2 zastopiono top z cu topem z plexy co minimalnie pogorszylo wydajnosc. 

ja bym bral uriela, bo jest lepszy i wyglada lepiej ;]

No... coraz blizej jestem decyzji o wzieciu Uriela :-). Moze ktos jeszcze? W sumie ufam i Kubasikowi i Niemcowi, ale 150 zlotych to dla mnie spora kasa, a nie zapowiada sie zeby na tym byl koniec ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem Uriele rev.2 i jestem bardzo zadowolony, do niego najlepiej jakąś pompe o dużym przepływie i jest luksus.

9,5x250 1,85V w biosie ( 1,80 real) w stresie 40stopni, a mam jeszcze w obiegu marny blok na NB z wielkimi oporami i szajsowaty trójnik. wszytko napędza atman 306

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]

u mnie sie jeden ostal wiec to pierwszy ten lepszy :)

Hyhy... powiem tyle - oferta Kubasika nieaktualna :-). Bloczek biore.

i bardzo dobrze :wink:

O ile Uriel 2 lepiej wygląda to raczej wątpie by położył wydajnością Nuka 2 ver 2.0 

mam coś takiego i wydajność jest rewelacyjna :D

a miales uriela 2 ?? to czemu wątpisz :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ice rev2

nie wygląda wydajnie, ale jestem ciekaw !

gaz pisal ze ice lepszy od orbitala o 4* . z moich obserwacji wynika ze moj uriel lepszy od bylego orbitala 0 3*-4* wiec moze byc podobnie , ale trzeba by testy zrobic :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile Uriel 2 lepiej wygląda to raczej wątpie by położył wydajnością Nuka 2 ver 2.0 :)

mam coś takiego i wydajność jest rewelacyjna

nuke 2 v2 wyklada jak skrzyzowanie osla z mulem, przepraszam swiftecha z WW. najlepszym przykladem jak jak wychodza takie polaczenia jest DD RBX ktory jest skrzyzowaniem WW z cascade i nie dorownuje nawet dla pierwowzorow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile Uriel 2 lepiej wygląda to raczej wątpie by położył wydajnością Nuka 2 ver 2.0 :)

mam coś takiego i wydajność jest rewelacyjna

nuke 2 v2 wyklada jak skrzyzowanie osla z mulem, przepraszam swiftecha z WW. najlepszym przykladem jak jak wychodza takie polaczenia jest DD RBX ktory jest skrzyzowaniem WW z cascade i nie dorownuje nawet dla pierwowzorow.

Dokladnie nieprzemyslane laczenie najlepszych konstrukcji nie daje dobrych blokow :? Zreszta moze beda wreszcie testy U2r2 N2v2 i moze czegos jeszcze , oczywiscie u konkurencji :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi