[cahe] Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Mam mozliwosc wziecia Uriela v2 uzywanego za 150zl. Zamiast tego moge miec Nukleonav2 za 160zl. Roznica niewielka, wiec pytam - jak sie ksztaltuje wydajonosc tych blokow przy bardzo duzym przeplywie wody (pompa CO)? Probowalem cos szukac, ale denerwujaca jest ta szukajka w phpBB :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 uriel powinien byc minimalnie lepszy . lubi duze przeplywy :) no i wyglad lepszy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 uriel powinien byc minimalnie lepszy . lubi duze przeplywy :) no i wyglad lepszy :wink: Tak, tak. To juz na gg slyszalem ;]. Chociaz wole sie upewnic, bo to moze byc jedynie "Kubasikowy chwyt marketingowy" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 uriel rev1 byl lepszy niz nuke rev1. uriel rev 2 jest minimalnie lepszy niz rev1 a w nuku 2 zastopiono top z cu topem z plexy co minimalnie pogorszylo wydajnosc. ja bym bral uriela, bo jest lepszy i wyglada lepiej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 uriel rev1 byl lepszy niz nuke rev1. uriel rev 2 jest minimalnie lepszy niz rev1 a w nuku 2 zastopiono top z cu topem z plexy co minimalnie pogorszylo wydajnosc. ja bym bral uriela, bo jest lepszy i wyglada lepiej ;] No... coraz blizej jestem decyzji o wzieciu Uriela :-). Moze ktos jeszcze? W sumie ufam i Kubasikowi i Niemcowi, ale 150 zlotych to dla mnie spora kasa, a nie zapowiada sie zeby na tym byl koniec ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 w ciagu 4 ostatnich dni sprzedalem 5 urieli i bylo wiecej chetnych, ale juz sie skonczyly wiec decyduj sam. a sprzedawalem je drozej niz Kubasik. THX za zaufanie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Moim zdaniem w porównaniu uriel - nuk, bym brał uriela, oczywiście najlepiej by było gdybyś gdzieś dorwał bloczek mojej produkcji :P:P ale już nie ma !! bierz uriela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Jak wygląda uriel moge dostać jakiś link do sklepu gdzie można go kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 tu masz sam uriel http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24505258 a tu w zestawie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24228750 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 A gdzieś w jakimś sklepie internetowym można dostać czy tylko na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 a co za różnica tam i tak nie ma sie co zepsuć :) a w sklepach to chwilowo chyba nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 a co za różnica tam i tak nie ma sie co zepsuć :) a w sklepach to chwilowo chyba nie ma Wiem ale teraz nie mam kasy kupić a potem na allegro nie będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 napewno sie pojawi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 napewno sie pojawi :)Szukałem czemu nigdzie w sklepach internetowych nie ma uriela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Firam która produkuje uriele CFD ma jakiś przestój chwilowy, tak jak i cały ten syfiasty kraj co sie zwie polska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 uriela tez mozna u mnie kupic ;] zostal tylko jeden, jedna atira + top na nb do niej ;] aktualnie sa to ostatnie sztuki wiec kto pierwszy ten lepszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ja kupiłem Uriele rev.2 i jestem bardzo zadowolony, do niego najlepiej jakąś pompe o dużym przepływie i jest luksus. 9,5x250 1,85V w biosie ( 1,80 real) w stresie 40stopni, a mam jeszcze w obiegu marny blok na NB z wielkimi oporami i szajsowaty trójnik. wszytko napędza atman 306 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 u mnie sie jeden ostal wiec to pierwszy ten lepszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 u mnie sie jeden ostal wiec to pierwszy ten lepszy :) Hyhy... powiem tyle - oferta Kubasika nieaktualna :-). Bloczek biore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 O ile Uriel 2 lepiej wygląda to raczej wątpie by położył wydajnością Nuka 2 ver 2.0 :) mam coś takiego i wydajność jest rewelacyjna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 ale i tak nie położą mojego bloczka ! ha ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 "] u mnie sie jeden ostal wiec to pierwszy ten lepszy :) Hyhy... powiem tyle - oferta Kubasika nieaktualna :-). Bloczek biore. i bardzo dobrze :wink: O ile Uriel 2 lepiej wygląda to raczej wątpie by położył wydajnością Nuka 2 ver 2.0 mam coś takiego i wydajność jest rewelacyjna :D a miales uriela 2 ?? to czemu wątpisz :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 uwierze jak zobacze ;)) ciekawe czy ktoś wreszcie przetestuje Nukleon Vs. Uriel Vs Ice rev2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ice rev2 nie wygląda wydajnie, ale jestem ciekaw ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendetta Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Hmmm A porownywaliscie moze wydajnosc Uriela Rev.2 z Nukleonem 2, ale w pierwszej Rev. :D ???? P.S. Witam all :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 a miales uriela 2 ?? to czemu wątpisznie miałem... a ty nuka 2 ver2? poprostu uwierze jak wreszcie ktoś zrobi jakikolwiek wmiare miarodajny test :evil: (kurde ale to głupio zabrzmiało) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ice rev2 nie wygląda wydajnie, ale jestem ciekaw ! gaz pisal ze ice lepszy od orbitala o 4* . z moich obserwacji wynika ze moj uriel lepszy od bylego orbitala 0 3*-4* wiec moze byc podobnie , ale trzeba by testy zrobic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 dlatego pochopnie nie wyciągam wniosków tylko czekam :) ale wiadomo jak to testy w polsce może za rok ktoś zrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 O ile Uriel 2 lepiej wygląda to raczej wątpie by położył wydajnością Nuka 2 ver 2.0 :) mam coś takiego i wydajność jest rewelacyjna nuke 2 v2 wyklada jak skrzyzowanie osla z mulem, przepraszam swiftecha z WW. najlepszym przykladem jak jak wychodza takie polaczenia jest DD RBX ktory jest skrzyzowaniem WW z cascade i nie dorownuje nawet dla pierwowzorow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 O ile Uriel 2 lepiej wygląda to raczej wątpie by położył wydajnością Nuka 2 ver 2.0 :) mam coś takiego i wydajność jest rewelacyjna nuke 2 v2 wyklada jak skrzyzowanie osla z mulem, przepraszam swiftecha z WW. najlepszym przykladem jak jak wychodza takie polaczenia jest DD RBX ktory jest skrzyzowaniem WW z cascade i nie dorownuje nawet dla pierwowzorow. Dokladnie nieprzemyslane laczenie najlepszych konstrukcji nie daje dobrych blokow :? Zreszta moze beda wreszcie testy U2r2 N2v2 i moze czegos jeszcze , oczywiscie u konkurencji :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...