adamlog Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Elo, mam bartonika 2500+ z serii AQZFA. Wszystko chodzi pieknie, full stabilnosc na prime. Zmiana FSB na 200mhz i nadal wszystko jest ok. Problem pojawia sie gdy chce zmienic w biosie mnoznik(nawet z 11x na 11.5) :(( Probowalem zwiekszyc napiecie i nadal [gluteus maximus] !! :[ Mam Epox'a 8RDA+ ze standardowym biosem. PLEASE HELP ME !!!!!!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 hehe masz zapewne procka z zablokowanym mnoznikiem - troche przespales, bo od 40 tygodnia 2003 roku sa poblokowane. jesli tak to mozesz zapomniec o mnoznikach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlog Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 no wlasnie nie jest z >40 !!! wedlug programu OPN-462 jest z 11 tygodnia !! [/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlog Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 a moze wystarczy zmiana biosa ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 a moze wystarczy zmiana biosa ????a ja sie moge założożyć ze masz zablokowany mnożnik.NIe wierz programom bo one nie odczytają z jakiego tygodnia masz proca.Zdejmij radiator i sam zobacz. update:sciagnełem ten program i widze ze trzeba w niego wpisać wszystkie oznaczenia z proca, czyli musiałes to zrobić wiec podaj je program http://homepage.ntlworld.com/terry_butler/...v0.1.95-Exp.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlog Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 AXDA2500DKV4D T848987C42017 AQZFA 0411RPMW A jak sprawdzic na procu czy jest zablokowny ?? Mostki L1 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 czyli masz mnożnik zablokowany 0411 Masz proca z nowego roku.Z odblokowanym mnożnikiem proce są z 03<39 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlog Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 byyyy :(( No trudno odblokuje drutmodem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 drut modem odblokujesz mnoznik :?: Chyba o czymś nie słyszałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...