Adrianq Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Nie mam pomyslu, podobno zmiana natężenia jest możliwa poprzez bios, w systemie operacyjnym nie jestem w stanie tego zrobic Strasznie mnie to denerwuje,filmu nie da się spokojnie obejżeć.Prosze o rade ja jestem - bez radny :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 jaka karta muzyczna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrianq Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 jest zintegrowana na płycie asusa a7v8x-x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrianq Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Właściwości urządzenia DirectSound Opis urządzenia SoundMAX Digital Audio Moduł sterownika smwdm.sys Liczba buforów podstawowych 1 Min / Maks szybkość próbkowania buforów dodatkowych 100 / 48000 Hz Formaty dźwięku bufora podstawowego 8-bitowy(a), 16-bitowy(a), Mono, Stereo Formaty dźwięku buforów dodatkowych 8-bitowy(a), 16-bitowy(a), Mono, Stereo Całkowita / wolna liczba buforów dźwięku 33 / 32 Całkowita / wolna liczba buforów dźwięku statycznego 33 / 32 Całkowita / wolna liczba buforów dźwięku strumieniowego 33 / 32 Całkowita / wolna liczba buforów dźwięku 3D 33 / 32 Całkowita / wolna liczba buforów dźwięku statycznego 3D 33 / 32 Całkowita / wolna liczba buforów dźwięku strumieniowego 3D 33 / 32 Własności urządzenia DirectSound Sterownik uwierzytelniony Tak Emulowane urządzenie Nie Dokładna szybkość próbkowania Obsługiwane TAK wygląda t w AIDA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrianq Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Pomimo tego ze nikt mnie jeszcze ni zdążył uświadomic udalo mi sie dojść samemu ze regulacja takich rzeczy w bios nie jest mozliwa, niestety ktoś mnie wpuscil w maliny. tak to jest wszyscy sie znają na rzeczy, niestety każdy po swojemu :D ps.problem rozwiązany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...