jezu Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Witam mam mały problem CO to są zasoby systemowe i od czego zalezy ich wielkość w % Pytam bo mi ciągle pisze w WIN ME ze mam około 10% wolnych przy włączonym emule, DAP, i Ram booster. Na poczatkowo myślałem że to coś związane z ramem ale ram booster podaje że ramu jest 200Mb wolnego a mam go 512. sprzęt jak w opisie Od razu zaznaczam ze szukałem już na forum ale nic nie znalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 pewnie chodzi o urzycie pamieci, pliku wymiany i ramu. WIN ME jest najgorszym systemem microsoftu, kazdy z forumowiczow potwierdzi moje slowa... Masz nowego kompa, on powinien dzialac dobrze na systemie typu winxp/2k Zmien system opoeracyjny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zmien system opoeracyjny...Trochę drastyczna rada. No offence. Spróbuj może najpierw zwiększyć plik wymiany. Zalecana wielkość od 1,5 do 2 razy ilość RAM'u. Proponuję ustawić minimum na 768, a maximum na 1024. UPDATE BTW, co do jakości systemu RS ma rację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...