masaton Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Taki jest problem dźwięk jest w Winampie, w filmach ale nie ma na stronach i w systemie. Dzwięk to C-media na Asusie pod P4. Stery raczej w porządku, ustawienia dzwiekowe na stronach Web tez są, regulacja głośności na maxa. Co to moze być pomórzcie bo juz wszystkiego próbowałem !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ja np. nie mam czesci dzwiekow systemowych, mimo ze sa wybrane w ustawieniach dzwieku w panelu sterowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 proponuje sprawdzić w katalogu c ://windows//media czy masz wszystkie 36 dzwięków systemowych może przypadkiem paru nie ma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...