Skocz do zawartości
pio

Cicha klawiatura

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę sobie sprawić nową klawiaturę i bardzo zależy mi na tym, żeby była niesłyszalna, chodzi mianowicie o to, żeby podczas nocnej pracy przy komputerze nie było słychać charakterystycznego dźwięku klawiszy. Bo cóż z tego, że wyciszyłem obudowę tak, że wentylatory, z odległości metra są praktycznie niesłyszalne, skoro podczas pisania na klawiaturze wytwarzam hałas, przez który mój współlokator z akademika nie może spać. Czekam na poważne propozycje i z góry dziekuję za pomoc.

Acha, bym zapomniał nie szukam klawiatury multimedialnej tylko standardowej klawiatury 102 klawisze plus ewentualnie 3 do zarządzania energią. Cena nie gra roli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie tak jak mowi bigfan z tego typu klawiatur mam chicony ale ma juz pare latek ( pierwsza bezprzewodowka) i est calkiem cicha a z obecnie produkowanych tego typu to logitech ultra flat X za okolo 130-150 zeta lub diNovo! za 1300 :) sa jeszcze chyba ze 2 -3 dostepne na rynku i tansze od tego logitecha ale to musisz poszukac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepsza w cenie do 100 zl jest Logitech Black OEM dalem cos 50 dyszek ale chodzi ewidentnie bardziej miekko i ciszej od Logitecha pelnego np za 140 zl :) ew mozesz sobie wydziargac na szydelku tlumiki do opuszkow palcow z kociej siersci ;)

Raczej go to nie zadowoli :D Sam mam, tylko że szarą i niestety, jest lepiej, ale dalej głośno, spać przy siostrze siedzącej na gg dość trudno... Jak już poprzednicy mówili - albo loga flata, albo jakis jego tanszy odpowiednik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi