aiverson Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Mam prośbe: nie posiadam sterów do karty dzwiękowej, a niewiem sam jaki to ordzaj oraz model:( na karcie pisze tylko tyle: FCC JD JZ5sc-60G ATC CRYSTAL SS4236 skąd sciągne do niej stery oraz jak mam się dowiedzieć co to za karta:( na winxp śmiga ładnie bez sterów ale ten XP jest do bani.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 http://www.alsa-project.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiverson Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 WAWELSKI Jak mozesz wytłumacz mi co mam zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiverson Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 WAWELSKI Jak mozesz wytłumacz mi co mam zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...