winnipool Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Mam Nokie 3510i. Mam do niej kabelek łączący z PC ale niestety komp nie wykrywa mi tego telefonu. Co trzeba zrobić??!! POMOCY!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Najpierw zmien temat na bardziej konkretny. Poszukaj innego oprogramowania, sprawdz czy kabel dziala z innym tel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Jezeli masz kabel na COM'a to komp ci go nie wykryje. Ja teraz 2 dni temu zamowilem dla kumpla tez kabel do 3510i to chyba tez bedzie mial problem, ale to juz nie moja sprawa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 windows Ci nie wykryje telefonu, to nie jest przewod USB czy irda-BT, telefon podpiety pod COM'a jest dopiero widoczny przez program do niego przystosowany... Do 3510i polecam MobiMB, latwiejszy w obsludze od Oxygena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 windows Ci nie wykryje telefonu, to nie jest przewod USB czy irda-BT, telefon podpiety pod COM'a jest dopiero widoczny przez program do niego przystosowany... Do 3510i polecam MobiMB, latwiejszy w obsludze od Oxygena. Dzieki RoKFor w imieniu swoim i kumpla, bo ja on dostanie kabel to nie bedze musial dlugo szukac programiku tylko dam mu ten i po sprawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...