sebasw Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 i wlasnie, czy audigy 2 - taka zwykla, oem, za 340 zl, ma wyprowadzenia na port firewire, czyli czy mozna podpiac do niej kabelek z przedniego panelu obudowy, by miec dzialajace w ten sposob zlacze firewire na przednim panelu obudowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 port firewire jest na sledziu przy wyjsciach od wtyczek do glosnikow :) wiec musi byc razem z karta. Moja A1 oem ma. A jak nie wiedziales to trzeba bylo przeczytac jakas specyfikacje z jaiegos sklepu netowego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 ej ! to ze ma port firewire to doskonale wiem ! chodzi mi o wewnetrzne wyprowadzenie, takie jak sa na plytach glownych, do ktorych podpinasz specjalny kabelek od obudowy (w standardzie intela) i wtedy dziala Ci firewire na panelu przednim. NIE MAM NA MYSLI podpiecia jakiejs przedluzki kabla etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...