Chaos Gdańsk Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Postanowiłem pokazać całe wc. ostrzegam że jestem miłośnikiem naked kompz :) a więc zestawik składa sie z: uriel 2 by cfd atira NB by cfd GPU jakiś starszy cfd pompa CO grundfos ups 25-20-180-70watt zbiornik danone :D:D nagrzewnica żuk woda sobie leci do pompki ze zbiornika wężem 16mm zbrojonym, dalej takim samym do nagrzewniczki na której pracują 2x80mm na 5V, dalej woda zasówa półke wyżej do środkowego króćca na urielu, z uriela woda zasówa już rurkami 12 mm odpowiednio do NB i GPU, ze względu na różnice wysokości oraz różnice konstrukcyjną bloków, węze odpowadzające wode do zbiornika mają różną długość aby przepływ był jednakowy, lub bardzo zbliżony. temp powietrza 22 stopnie woda 30 stopnie cpu 35 stopni to jest idle w stresie temp powietrza sie nie zmienia :D woda 31 cpu 37 po ołwerklokingu :) : 2500+@3200+ 1.85V gpu 250/512 @ 300/585 temp wody 33 stopnie cpu 38 to w idle a w stresie woda 34 proc 41 jak o czymś zapomniałem to krzyczeć. PS: szukam godnego następcy na moje WC rev 1.- jak bedzie następca buduje rev 2 !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 musisz uwazac zeby czegos nie zachaczyc :D ogolnie spoko ale weze mogles skrocic :D zero mobilnosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 mobilności nie ma bo to przykręcone do ściany jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 I ta poduszeczka pod grandfosem ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 I ta poduszeczka pod grandfosem ... ;) to sie nazywa w pełni profesjonalny syntetycZny amortyzator drgań, bo grundfos jest bezgłośny ale lekko drga ! tak że nie czuć ręką ale słychać na drewnianej półce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Si, w pelni pro ;> Ale gratulacje za osiagnieta wydajnosc. Ciekawe o ile stopni temp by skoczyly w gore gdybys to zapakowal do obudowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 podobne były ale nagrzewnica była outside Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...