michalak Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Tak, mówicie kontrolować czas, a nam w tym roku zabronili przynosić zegarki, nawet takie nie cyfrowe, napewno w swoim seiko 100 ściąg bym schował :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Tak, mówicie kontrolować czas, a nam w tym roku zabronili przynosić zegarki, nawet takie nie cyfrowe, napewno w swoim seiko 100 ściąg bym schował :lol: 8O 8O 8O Gorzej im? :lol: A propos zegarków - jak ja pisałem test, to na 15, 10 i 5 min przed końcem czasu, w całej sali odzywały sie alarmy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 A macie jakieś "hinty" jak pisać reklame? Bo trudno znaleźć. Troche rzwczy przerobiłem. Mam nadzieje że wypracowanie jakieś proste będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Przeczytalem opracowania Antygony, Pana Tadeusza, Zemsty i Faraona. Reszte dobrze pamietam. Co z tymi reklamami? Bo nie moge znalezc zadnego Victora :[ Jak spalem w poludnie to snilo mi sie ze bedzie esej ad. carpe diem. Trzeba powtorzyc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Tak, mówicie kontrolować czas, a nam w tym roku zabronili przynosić zegarki, nawet takie nie cyfrowe, napewno w swoim seiko 100 ściąg bym schował :lol:A ja dziś usłyszałem że są wskazane nawet więc kto nie umie liczyć na kartce kupuje z kalkulatorem, ale nam nie wolno przynosić nic do picia i jedzenia, no bo wiecie na tym papieru śniadaniowym można tyle ściag napisać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Przeczytalem opracowania Antygony, Pana Tadeusza, Zemsty i Faraona. Reszte dobrze pamietam. Co z tymi reklamami? Bo nie moge znalezc zadnego Victora :[ Jak spalem w poludnie to snilo mi sie ze bedzie esej ad. carpe diem. Trzeba powtorzyc ;] Ja nigdy w życiu eseja nie pisałem, moja klasa również. Może coś mi przybliżysz jak masz czas? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 To się powinno przydać: http://republika.pl/druga_a/jakpis.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Ok, ale raklamy to nigdzie nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 co Wy z tą reklamą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Ja tam coś na WOSie robiłem. Z tego co pamiętam to ważne są zwroty perswazyjne. Przejrzyj książkę do WOSu może tam coś znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Zawsze zostaje szkola prywatna :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 lko qrwa :) powiem wam ze na humana nic nie robiem :) i torche sie boooye...fuck...ale mysle ze bedzie rozprawka tylko cholera ja lektur nie znam :/// yh najgorsze to bedzie wlasnie to odwolac sie do postaci z literatury :/ i auuua p.s moze ktos jednak ma odpowiedzi? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 zapodajcie sobie teraz jakas ulubiona muze i tak spedzcie wieczur juz nie ma sensu sie uczyc :) a wogole przydal by mi sie taki duch jak na how highu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Ja też dziś nic nie robiłem, bo wolę się odprężyć niż zagnębiać i przeglądać nerwowo co się da, chociaż zdenerwowany zdeczka jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 wogole to pamietajcie zeby w tych wsyztskich pracach podawac przyklady z zycia i z literetury!! bo jednak egzaminatorzy wola przyklady ksiazkowe zeby sprawdzic czy czytamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Szkoda, że nie można przykładów dawać z forum Tweaka to byśmy mieli najlepsze wyniki w swoich szkołach :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 no to wtedy sie daje jako przyklad z zycia :) no ale jak bysmy dawali przyklady z tweaka to by skali dla nas zabraklo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Pamiętajcie jeszcze o jednym: dłuższa praca nie może nudzić sprawdzającego. Potwierdza to mój przyklad - dostałem prawie maxymalna ilość punktów (chyab 2 mi odjęli za błędy) za wypowiedz pisemną, bo napisałem ciekawą pracę o Panu Samochodziku (ulubiona książka z dzieciństwa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Duch z how higha by się przydał, ale jak tu o tej porze znaleźć mądrego trupa ;) Ja już odpaliłem muzyke i CHILL OUT. P.S. Co do szkół prywatnych to pisałem egzaminy do ISLO w warszawie z maturą IB, przeszedłem pisemny polski, matme i angielski, ustne były b. cieżkie, wyniki niedługo. Będe jeszcze zdawał do NLO "SGH" przy WGK. :) Więc gdzieś się dostane P.S. 2 Jak idziecie na egzaminy? Bo ja mam kupiony garnitur, koszule, inne rzeczy wypożycze od ojca(krawat, pasek). Przypomniała mi się taka historia jak jeden typ przyszedł na próbne matury w dresach i komisja się bardoz tym oburzyła więc się go pytali czemu nie w garniaku, to on na to że to jego wyjściowy dres :rotfl: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socham Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Ja jestem już po :) byłem do końca napisałem wszystko, tematem przewodnim egzaminu była moda:) LoLoWy Temat :) Była rozprawka na temat:, „Jeśli nie szata zdobi człowieka, to, co jest jego największą wartością?” I trzeba było się posłużyć przykładami z literatury, sztuki lub historii. Moim zdaniem bardzo łatwo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 imho test byl troszke nie sprawiedliwy w stosuknu dziewczyny/chlopacy, poniewaz dziewczyny na ogol maja wiecej info o modzie z "zewnatrz" niz chlopacy... :? ale mimo to mysle ze bedzie ok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Socham no z leksza lolowy :D .Pamiętacie odpowiedzi ?? Co wpisaliście a tej tabelce gupiej a tym perfumem i okłądką ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Uffff, koniec tego gowna na dzisiaj ;] Temat testu wg. mnie zrabana - Moda. Co to w ogole ma byc. Ale mialem IMO dobre argumenty do rozprawki np. Jezu Chrystus, Joana Dark i dalem przy okazji samego siebie. Ze najwazniejsze jest to co ma sie w sobie, a nie NA sobie. Mysle ze bedzie dobrze. Jutro z majzy/fizy :/ ---------- Perfumy to byla kolumna jonska, a okladka to chodzilo o fryzure tej babki a la Kleopatra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 perfumy: nawiazanie do staozytnych kolumn/ksztaltow (?) okladka: nawiazanie do starozytnych fryzur Egipcjanek (?) nie wiem czy dobrze ale tak napisalem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 ehhhh miec taki temat na maturze :D (marzenia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Moze z 6 pkt. dostane :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 perfumy: nawiazanie do staozytnych kolumn/ksztaltow (?) okladka: nawiazanie do starozytnych fryzur Egipcjanek (?) Napisałem tak samo. IMHO było całkiem fajne, aczkolwiek kilka rzeczy było niejednoznacznych, tak to bywa z takimi przedmiotami, jutro będzie lepiej pod tym względem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socham Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 perfumy: nawiazanie do staozytnych kolumn/ksztaltow (?) okladka: nawiazanie do starozytnych fryzur Egipcjanek (?) nie wiem czy dobrze ale tak napisalem ;) Ja też tak napisałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 A co zaznaczyliście w zadaniu 3 czyli ta tablele z przyczynami i skutkami bo ja dałem odp: D czyli komunizm-> jakieś tam śmieszne buty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 A co zaznaczyliście w zadaniu 3 czyli ta tablele z przyczynami i skutkami bo ja dałem odp: D czyli komunizm-> jakieś tam śmieszne buty.tesknota za pszeszloscia -> moda retro w tekscie to pisalo a buty to cos tam z "podziemiem" bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...