Gość Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Kur* mać! No to będzie dobrze jak będę mieć ponad 40 ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Mi wychodzi 40 tak 21 z zamkniętych i jak mi dadza po 1 pukcie z 29 i tego z żarówką to bede miał 19 z otwartych. Co do 29 to nie jestem pewnien, strasznie trudne liczby mi wychodziły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 No w 29 tez potrakotwałem jako pół stopnia :( Ale może 1pkt za to dadza :) narazie na bank mam 34pkt i jak by dali 1pkt za te 29 to było by 35pkt :) a no i w 26 napisałem CO2 + h20 --> C (OH)2 i to włąsnie mam żle ale może za lewą strone pkt dostane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krss0r Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Te z rozciagloscia mam dobrze, nie napisalem ostatniego, bo zapomnialem wzory, ale licze na 35 pkt ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Qrcze to ze stopniami najpierw policzyłem jako 5i5/6 * 111,1 no ale wychodził mi okres (chyba 3) i myślałem, że to z tymi minutami źle zapamiętrałem, więc zmieniłem na 5,5*111,1 :( Ale i tak się mniej przejmuje niż mój kumpel który myślał, że obliczenia do zadań mają być w brudnopisie :lol: A dodam, że on chce mieć pasek bo mu wychodzi 5,0 no ale jak nie będzie 75pkt. z testów to koniec :| Zadanie po prostu tak porąbane jak na próbnych to z trapezem :| (Taki trapez był nie możliwy do zrobienia :lol: a nikt tego nie sprawdził ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Ja robiłem znowu w domu :D Zrobiłem sam wszytskie oprócz ostatniego bo nie miałem w szkole o objętościach brył :) o 20 wyniki bedą wyniki to sprawdze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 hmmm wuasnie ile km wam wyszlo w tej roznicy tych dwoch punktoof na mapie? roznica to 5,5 stopnia ta? i to razy 111,1= iles tam kalk pokazal :) oups! wuasnie widze ze to jest zle :/ qr;fa mac :///////// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Ja więksozść obliczeń robiłem tam gdzie zadanie, tylko np. koncepcje do zadania albo jakieś dzielenia robiłem w brudnopisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syfur Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 ja totalnie zepsulem humana a z mat-fiz poszlo lepiej, tyle ze pare zadan i tak mam zle :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Nie bojcie sie po zawodowkach tez jest praca :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Nie bójcie się, są jeszcze szkoły społeczne i prywatne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDi Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Nie bójcie się zrobimy zrzute na tweaku na "dozgonne wyrazy wdzięczoności" dla dyrektora danej szkoły i jakos to będzie:) :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Cytat hmmm wuasnie ile km wam wyszlo w tej roznicy tych dwoch punktoof na mapie? roznica to 5,5 stopnia ta? i to razy 111,1= iles tam kalk pokazal :) oups! wuasnie widze ze to jest zle :/ qr;fa mac :///////// Mi wyszło ~648km ale nie jestem pewien czy dobrze.... O qrna: 20:40 a na gazeta.pl powinno być o 20:30 rozwiazania... poczekam =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDi Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 U mnie wyszło 41 przy bezduszności egzaminatora , 45 przy odrobinie szczęścia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 U mnie gdzieś 40-41 ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 39/40 lub 41/42 (jedneo pewien nie jestem - jak zaznaczylem) w zaleznosci, od tego, czy uznaja mi "jajeczka" u zaby i "wielkosc" jako cecha, ktora przystosowuje kijanke do zycia w wodzie.... (przy okazji wielkosc odroznia kijanke od zaby ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Cytat Cytat hmmm wuasnie ile km wam wyszlo w tej roznicy tych dwoch punktoof na mapie? roznica to 5,5 stopnia ta? i to razy 111,1= iles tam kalk pokazal :) oups! wuasnie widze ze to jest zle :/ qr;fa mac :///////// Mi wyszło ~648km ale nie jestem pewien czy dobrze.... O qrna: 20:40 a na gazeta.pl powinno być o 20:30 rozwiazania... poczekam =) tam bylo chyba 5 stopni i 50 minut?? a to nie 5,5 stopnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 A ja myślałem, że kijanka ma płetwę a ma ogon ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDi Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Kijanka ma ogon zakończony płetwą ogonową :) Moja mam bioli uczy ... Ja w zadaniu z żabą napisałem zamiast skrzek jaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 O :> A może jednak? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socham Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Komórka jajowa a jaja to to samo??? Mam nadzieje, że tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaYks Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Jak sie tak głowicie to macie odpowiedzi opracowane przez trzcigodnuch z gazety.pl http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,2060271.html a wieice coś o przecieku tematu rozprawki na humanistychny we wtorek niby ludzie doostawali na gadu o 12 w nocy http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2060086.html i taka lipa jest bo ja sie ucze w tym gimnazjum nic nie widziałem o przecieku i niechce pisać 2 raz bo zrobiłem tylko 2 błędy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Oj. Przewalone. Human był całkiem OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 O do ciach!a..... sorki za wyrazenia... z zamknietych chyba 19/25 ok a z otwartych wszystko zle ... nic nie umiem z matmy moze 25MAX z mat-przyr. :(((( Z polaka licze na 35 czyli razem 60... ;/ ehhhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Cytat Komórka jajowa a jaja to to samo??? Mam nadzieje, że tak :)No raczej nie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 No to z maty jak mi nie uwalą punktów za jakieś <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły to będzie 43 a z poloka chyba 40 .No to koledzy kiedy oblewacie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Ja już dzisiaj jedno piwko z kolegami skonsumowałem :) . I tyle mi wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 No to może i ja się pochwale: z Humana - na bank - 47 z Mat/Przyr - na 90 % (zależy od sprawdzającego :D moje chieroglificzne zapiski matematyczne :P) - 30-35 Czyli w sumie -78-8? Jestem zadowolony, ponieważ z ocen wyjdzie mi 51 pkt sumując = 51+80 = 121 co daje mi przepustkę do mojej wymarzonej i jedynej szkoły :) A raczej wszystkich w Wodzisławiu :D (taka wieś, nie pytajcie) W poniedziałek jade na wycieczkę (7 dni :D) do Zakopanego i na Słowację z klasą - tam dopiero będe świętował :] Och co się będzie działo... Pozdro !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 mam pytanko: używaliście kalkulatora dziś?? bo ja tak, miałem go w rękawie. Na końcu przed wyjściem machnąłem ręką aby zetrzeć resztę gumki z ławki i "plask" kalulator mi wyleciał, więc ja strzałka po niego i w drzwi :lol: . A rano jak przyszedłem stoimy i gadamy z qumplami i jeden mówi: " bedę miał w h** i jeszcze troche punktów, odpisałem wszystko od koleżanki (najlepsza w klasie)" a ja i paru innych zaczynamy szydzić. Ten ździwony dlaczego a my mu mówimy że były grupy, a on: jak to grupy (przerażenie) dlaczego mi nikt nie powiedział (rozpacz) . A ja szydziłem z tego przez prawie 20 (w tym 10 już na teście aż mnie nauczycielka upomniała). Pozdro all. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 eh testy sux...moze z 65pkt bede mial w sumie :/ skaszanilem z matmy :/ jakbym mial wiecej czasu to bym naprawil bledy p.s suczki niezle leca na garnitur :))) heh mi to pasooye :) jedna mi poweidziala ze sie we mnie zakochala a ja rybka :)) heh ale jest dobrze ;)) pozdro fuck test's!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...