DareDevil Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 W żadnym wypadku nie sugeruję, że und3r chodzisz do zawodówki. Ale sorry, ale nie mogę uwieżyć, że teraz jedziesz tylko na opinii. To jest niemożliwe - daję przykład mojej klasy. Fakt, że mam 5 chłopaków i 25 dziewczyn, ale zakres średnich jest od 1,96 do 4,86. Nawet osoba z najwyższą srednią nie jedzie na opinii, bo nasza szkoła na to nie pozwala (a raczej nauczyciele w niej). Ty to masz szczęście 8) . A co do testów poucze się troszkę w poniedziałek i wtorek :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 No wiesz, klasa językowa (rozszerzone polski, angielski i niemiecki), więc tu dużo chłopaków nie było i raczej nie będzie. Ogólnie w moim liceum jest bardzo dużo dziewczyn i mało chłopaków. Tak na oko to może stosunek 35% / 65% - chłopaki / dziewczyny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 No wiesz, klasa językowa (rozszerzone polski, angielski i niemiecki), więc tu dużo chłopaków nie było i raczej nie będzie. Ogólnie w moim liceum jest bardzo dużo dziewczyn i mało chłopaków. Tak na oko to może stosunek 35% / 65% - chłopaki / dziewczyny. Czyli mówisz, że masz w czym wybierać :D hehehe pomyśle nad takim kierunkiem :wink: . Pozdro600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 iż uczęszczam do 18 liceum w Wawie18 ze 18 w rankingach czy XVIII LO? bosz zebym ja mial same takie testy zamiast klasowek z matmy czy fizyki... do tej pory troche mi szkoda ze schrzanilem wypracowanie w tescie i dostalem za nie tylko 7/17 pkt. bylo 38 human 44 mat-przyr. a za rok matura =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 iż uczęszczam do 18 liceum w Wawie18 ze 18 w rankingach czy XVIII LO? 18 w najnowszym rankingu, według dalszych przyjęć na studia, czyli liceum imienia Sowińskiego 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 iż uczęszczam do 18 liceum w Wawie18 ze 18 w rankingach czy XVIII LO? 18 w najnowszym rankingu, według dalszych przyjęć na studia, czyli liceum imienia Sowińskiego 8) hmmm a mozesz powiedziec ile miales ogolnie ptk. (egzamin, swiadectwo, inne rzeczy) i mniej wiecej od ilu ptk moge liczyc ze sie dostane :D bo liceum z tego co slyszalem bardzo fajne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 juz myslalem ze XVIII LO moze - Zamoyski. nie polecam ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 iż uczęszczam do 18 liceum w Wawie18 ze 18 w rankingach czy XVIII LO? 18 w najnowszym rankingu, według dalszych przyjęć na studia, czyli liceum imienia Sowińskiego 8) hmmm a mozesz powiedziec ile miales ogolnie ptk. (egzamin, swiadectwo, inne rzeczy) i mniej wiecej od ilu ptk moge liczyc ze sie dostane :D bo liceum z tego co slyszalem bardzo fajne :D Fajne, fajne :D . Gdyby nie było fajne, to bym do niego nie poszedł :lol: - świetny klimacik tam jest :D . Co do punktów, to... kurde... nie pamiętam :roll: . Z testów miałem, zdaje sie 86. Reszty nie wiem za bardzo.... 140? 150? Może mógłbyś napisać mi, ile przyznaje się punktów za oceny, oraz dodatkowe osiągnięcia, typu konkursy? Wtedy bede mógł to dokładnie określić :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Jak ja mialem test na zakonczenie 8 klasy to z matematyki dostalem 35/40 a moja wiedza matematyczna ogranicza sie do rachunkow - 2 to maks co moze ze mnie byc:) To byl, jak ktos wczesniej napisal, test na inteligencje. Moze ze 3 zadanka gdzie trzeba bylo jakis prosty wzor podac. A z polskiego mialem 20 pare/40 a myslalem ze jestem dobry :D Za wypracowanie za to dostalem 9/10 choc pisalem na od<span style="color:red;">[ciach!]</span>l bo mialem malo czasu i myslalem ze pytania dobrze rozwiazalem ;p Potem poszedlem do slabego liceum aby sie nie stresowac nauką - przez pierwsze 2 klasy nawet czasem sciagi pisalem a pozniej po prostu 'przychodzilem' (no oprocz tych 80 nieusprawiedliwionych godzin w tej klasie ktore sie zmienily w 10 ;p). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 No jutro gimnazjum ma testy, wiec zycze powodzenia wszystkim!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Ja też :!: Nie uczcie się już, bo na to był czas przez całe gimnazjum. Terasz to już sobie tylko pomieszacie wiedzę, a nie pomożecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Ja też :!: Nie uczcie się już, bo na to był czas przez całe gimnazjum. Terasz to już sobie tylko pomieszacie wiedzę, a nie pomożecie.przypomniec sobie nigdy nie zaszkodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Wszystko powtorzone. Wzory zapamietane. Moge isc ;] Wczoraj zadanka robilem w tepie 1zadanie/minute. Jak mi tak pojdzie po jutrze to super. A jutrzejszy test to banal. Zycze Wam powodzenia [nie dziekujcie:>] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Ja także życzę piszącym test powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 a moze macie jakies przecieki co do jutrzejszego egzaminu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Mozliwe ze bedzie Pan Tadeusz, opowiadanie i reklama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 reklama na bank bedzie.. opowiadania raczej nie bedzie imo.. raczej rozprawek ;) (rozprawka) albo zyciorys... z lektur tez nie powinno byc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Zamiast tyle gadac, ktos by dal linka do jutrzejszego testu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 btw. ma ktos rodzinke w kuratorium?? :> szkoda ze beda 2 lub 4 grupy.. nie bedzie mozna sie "konsultowac".. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Od kiedy są grupy na egzaminie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 od tego roku niestety... beda 2 albo 4 i prawdopodobnie bedzie tez 1 osoba kontrolujaca (z kuratorium) ale nie w kazdej szkole.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 dziwne znajomy mi mówił, że cała Polska pisze jedną grupe. I puki co wychodzi, że tak jest tylko na Śląsku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 dziwne... ja mam informacje z "wyzszego" zrodla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 no jemu oficjalnie dyrek powiedział. Ja myśle, że z tymi grupami to bullshit , bo jeśli tak by było to odpowiedzi z punktacją dostalibyście na wigilie. A pozatym jak jest 3 nauczycieli w jednej sali to nie ma bata, że się zgapi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 :D my piszemy na gimnastycznej i mamy 4 nauczycieli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 :D und3r niewazne :F :P jak sie dostane to sie dostane :D btw jak to KURRR reklama !?!!?!?!!?!?!?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Zamiast tyle gadac, ktos by dal linka do jutrzejszego testu :> Oj przydal by sie taki link 8) od tego roku niestety... beda 2 albo 4 i prawdopodobnie bedzie tez 1 osoba kontrolujaca (z kuratorium) ale nie w kazdej szkole.. Umnie w szkole osoby siedza po 1,5 metra od siebie na egzaminie... jeszcze grupy wprowadzili to jusz wogule bedzie mega konspiracja. A osoba trzecia nie koniecznie musi byc z kuratorium, wystarczy zeby byla z zewnatrz. No jutro gimnazjum ma testy, wiec zycze powodzenia wszystkim!!!! Nie dziekuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Umnie w szkole osoby siedza po 1,5 metra od siebie na egzaminie... jeszcze grupy wprowadzili to jusz wogule bedzie mega konspiracja. A osoba trzecia nie koniecznie musi byc z kuratorium, wystarczy zeby byla z zewnatrz.u mnie to jest tak: 3os. ze szkoly 1os z zewnatrz (innego gim.) i moze byc lub nie 1 obserwator (tak to sie nazywa) z kuratorium. ten obserwator moze przyjsc bez zadnego "zaproszenia" tylko musi powiedziec ze bedzie min. pol godz przed testem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Podział na grupy jest mniej sprawiedliwy, czyż nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 chyba tak... ale z tego co mi wiadomo to te "grupy" maja polegac na zmianie kolejnosci zadan/odpowiedzi... mam nadzieje.ze nie wykreca nam takiego swinstwa, ze beda inne pytania w kazdej z grup.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...