Gość Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 No pewnie, że tęsknota -> retro, reszta była wręcz głupia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 fuck :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 http://bi.gazeta.pl/im/2056/m2056637.pdf ^^ jak ktoś chce (nie patrzyłem na strony wcześniej - być może już ktoś dał) Według mnie był dosyć trudny... Myśle jednak że jak na brak przygotowania(bo egzamin mam za rok) i 20 minutowe pisanie to około 60% zrobiłem dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Dla mnie były trudne przykłady do rozprawki. Nic mi do głowy nie przyszło :( Ale mimo tego jako tako rozprawkę machnąłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Ja w rozprawce posłużyłęmsię ŚW. Franciszkiem z Asyżu, ale niepamiętałmem jego imienia więc napisałem "pewnien święty" :)), oraz pozytywystami i to przykład "siłaczka". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 no temat rozprawki trochę głupi był. licze na ok 5-7pkt ogulnie jak zdobędę conajmniej 35pkt to będę zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 mi tez calkiem spox poszlo :D juako przyklady do rozprawki dalem, sw.Franciszka i Van Gogha(pisalem na sztuke o nim ;] idealnie pasowal). A w tym zadaniu przyczynowo>skutkowym, to dalem wlasnie || niechec do komunizmu > noszenie czarne buty, wszytsko bylo by dobrze gdyby niie to ze takie buty nosili za czasow okupacji Hitlerowskiej :lol: a wiec technicznie jest dobrze ale merytorycznie nie.....wkrecili nas :lol: Ogolnie bylo dosc proste, zobaczymy jutro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chuckie Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Ja napisałem o Rudym Zośce i Alku i na kontrast o J.Stalinie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDi Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Ja w rozprawce posłużyłem się Einsteinem i Bethovenem. W sumie to chyba egzaminatorzy mnie lubią bo co jak co ale rozprawki lubię i umiem pisać. Moim zdaniem egzamin był dosyć łatwy, a jutro to już całkiem będzie sielanka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 hmmm.... ja w rozprawce posluzylem sie "Panem Tadeuszem" a raczej jego fragmentem :) i zdeczka mało miejsca dali na wypracowanie machnąłem sie niestety w bodajze 3 zadaniach za jeden punkt. Te z tą tabelką, sfery życiowe owładnięte tą modą czy cuś i jeszcze czym sie charakteryzuje ta moda dworska :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 przepychem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 ja w rozprawce dalem janka muzykanta i ksize i zebrak :) a co napisaliscie w tym pytaniu zwiazanym z unia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 chyba zartujesz.....no oczywiscie wstapienie Polski do Unii albo poprstu jej rozszerzenie o 10 panstw 1maja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 chyba zartujesz.....no oczywiscie wstapienie Polski do Unii albo poprstu jej rozszerzenie o 10 panstw 1maja... nie nie uje - bo u mni w szkole kazdy pisal co innego i tak dokonca nie wiadomo co trzeba bylo - ja napisalem ze europa sie jednoczy i jest to wazne dla swiata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Nie śmiejcie się, to było rano, byłem zestresowany, w realu jestem ładniejszy :) http://picserver.org/view_image.php/CJTYMZ6N93C4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Zestresowany??? Jakby Cie mięli rozstrzelać ;);););) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Bez obrazy ale... masz mine jakbyś miał zatwardzenie 8O a powinno być na odwrót :? PS. Nie chciałem nikogo urazić jakby co :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 chyba zartujesz.....no oczywiscie wstapienie Polski do Unii albo poprstu jej rozszerzenie o 10 panstw 1maja... No nie wiem ten egzamin był wymyślany przed wstąpieniem Polski do UE (tj. oficjallnie) , a raczej obstawiłbym na referendum - o tym się najgłośniej trąbiło . Myśle, że referendum i same wstąpienie Polski do UE jest poprawną odpowiedzią. Bardziej jakoś zdziwła mnie ta tabelka z tą butelką :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Bez obrazy ale... masz mine jakbyś miał zatwardzenie 8O a powinno być na odwrót :? PS. Nie chciałem nikogo urazić jakby co :) Troche sie uraziłęm 8) Ale teraz to jestem :) :) :) :) A jutro po egzaminach ide z kolegami na piwo i będe :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Bez obrazy ale... masz mine jakbyś miał zatwardzenie 8O a powinno być na odwrót :? PS. Nie chciałem nikogo urazić jakby co :) Troche sie uraziłęm 8) Na mój wygląd ma jeszcze wpływ to, że mam katar od kilku dni i kaszel i jestem ogólnie chory :( Ale teraz to jestem :) :) :) :) A jutro po egzaminach ide z kolegami na piwo i będe :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Bez obrazy ale... masz mine jakbyś miał zatwardzenie 8O a powinno być na odwrót :? PS. Nie chciałem nikogo urazić jakby co :) Troche sie uraziłęm 8) Ale teraz to jestem :) :) :) :) A jutro po egzaminach ide z kolegami na piwo i będe :D :D :D Stary czytasz mi w myślach :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Widze że chłopaki myśla o tym samym co ja :D .No w weekend będzie oblewanie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 a moj kolega i kolezanka maja dzisiaj urodziny no to w piatek oblewamy egzamin w sobote jedne urodziny a wneidizele drugie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 pffff czy wy wszyscy chodzicie na ten egzam w garniakach???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 pffff czy wy wszyscy chodzicie na ten egzam w garniakach???? nie, wiesz.. ja w dresie "przyszlem" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 oczywiście :wink: wiesz jak to działa na dziewczyny 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Pewnie że działa a poza tym jakoś trzeba wyglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 pffff czy wy wszyscy chodzicie na ten egzam w garniakach???? a ty bruce jak przyszedłeś na egzamin w szlafroku, a może na valeta :?: to jeszcze bardziej działa na dziewczyny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 ani w szlafroku ani na valeta, tylko normalne dzinsy i pierwzego dnia biala, a drugiego bezowa koszula ale sporo ludzi poprzychodzilo ubranych normalnie (jak to sie zwykle chodzi do skzoly) edit: no i oczywiscie moj niesmiertelny czerwony (bynajmniej nie matowy) krawacik w krowki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 moglbys zapodac fotke tego krawaciuku ? bo jestem ciekawy jak wyglada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...