greenhorn Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 ma ktos moze najnowszego biosa do MSI Ti4200 64Mb wraz ze specyfikacja? nigdzie na sieci nie udalo mi sie tego znalesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 jaka masz wersje biosa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 http://forum.purepc.pl/viewforum.php?f=18 :evil: :!: :!: :!: :!: :!: greenhorn hehe chodzilo mi o to ze pod tym linkeim powinienies post umiescic bo tam jest dzial biosow. Ale poczekaj jest zgloszone Moderator przyńdzie :wink: i wywali tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greenhorn Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 niepamietam jaka wersje mam, ale karte kupilem w czerwcu zeszlego roku. ps.DEFENCE bylem pod tym linkiem, ale nic nie znalazlem dla siebie;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 w koncu to greenhorn :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greenhorn Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 mimo wszystko czekam na cynk odnosnie tego biosa;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 greenhorn tak ciezko Ci zobaczyc we wlasciowsciach ekranu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greenhorn Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 po 1 nie mam tutaj swojego kompa(stoi jakies 83km stad) po 2 chodzi mi o bios a nie sterowniki, jak bede w domu to sprawdze, ale chcialbym juz teraz zalatwic ten bios, lub sie dowiedziec co dobrego oferuje, brrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...