byzik Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 1.Proszę nie blokować tematu kto chce niech odpowie kto nie też dzieki Mam Bartona 2500+ AXD2500KV4D 1017977260043 AQXDA 0315SPBW Cy ktoś wie czy to dobra czy zła sztuka? bo marnie się podkręca na Płycie GA 7VT600 (Mnożniki zablokowane) ,ona też chba marna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 jak dobrze spisałeś oznaczenia to powinien mieć mnoznik odblokowany bo jest z 15 tygodnia.Ta płyta jest dobra jak nie kręcisz.Jak kręcisz to ja zmień na cos lepszego np. cos na kt600 ALE ludzkiej firmy np. abit,msi,asus.Albo zaopatrze sie w NF2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 ale cos dziewnie to napisales wiecej szczegolow i jeszcze raz oznaczenie proca bo jakos zle to cos musi byc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 SPBW jest taka seria wogóle :?: :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byzik Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 procek już pracuje ,jak mam sprawdzić czy mnożniki mam odblokowane w biosie karty nie mogę ,mam Easy Tune 4 ale CPU multiplier nieaktywny(pokazuje 11) byłem na FAQ i właśnie te oznaczenia mam jakieś inne spisałem dobrze (99%) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 easy tune mnożnika nie zmienisz za Chiny.W pobliżu coolera powinny być takie małe przełączniki zwane dipami.Słuzą do zmiany mnożnika.Zresztą zobacz w manualu, poto go dają do każdej płyty :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byzik Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 sprawdzałem i niema czy wogóle ktoś ma taką płytę- potrzebuje porady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 A tak w ogole trzeba powiedziec ze gigabyte dal ciala z ta plyta gdyz jedyna mozliwosc dzialania na fsb 200 jest tylko i wylacznie z takimi prockami a jak powiedzmy barton jest na 166 to nie da sie ustawic na 200 gdyz dzielnik sie nie przelaczy na 1/6 robi sie tylko tak z fabrycznie ustawiona maigistrala na 200 kt600 i tak jest cienki do podkrecania a juz gigabyte calkiem go zwalil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Dokładnie, totalna lipa z tym rozwiązaniem FSB i mnozników. Owszem 200 wchodzi...ale nie na 1/6 tylko 1/5 i mamy dzięki temu śliczne PCI/AGP 40/80 :lol: Płyta ogólnie posysa. W BIOSie jest tak mało ustawień OC, że aż ciężko je znaleźć :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...