HAIZ Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Dosc czesto w cennikach sptykam sie z dwoma typami gwarancji na pamieci, jest to gwarancja wieczysta, czyli na zawsze ;), oraz gwarancja dozywaotnia, czyli do konca swego zywota? A gdy sie pamieci na gwarze dozywotniej zepsuja to koniec gwarancji :D? Tak to interpretuje, co o tym myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 IMHO dozywotnia => dokad zyje ten kto kupowal wiczeczysta=> dokad wytwarzany jest dany produkt ale to tylko moje dywagacje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 wieczysta=stuletnia dozywotnia=inaczej mowiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 IMO jeden CH.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 wieczysta=stuletnia 99 letnia zeby byc precyzyjnym (jezeli analogizujesz do dzierżawy wieczystej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 dozywotnia => jest dotad dokad zyje ten kto kupowal to wiem na 100% bo tak mam na dach na domu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 To jes tak Gwarancja sięga do 2 lat od zakończenie produkcji danego elementu, podzespołu. Czasem wychodzi, że jest kródsza od normalnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 To jes tak Gwarancja sięga do 2 lat od zakończenie produkcji danego elementu, podzespołu. Czasem wychodzi, że jest kródsza od normalnej. Ale wieczysta czy dozywotnia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Chyba chodzi o wieczystą bo to można odnieść do rzeczy, dożywotnia można odnosić do osób ale to tylko moje osobiste zdanie Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 na wieczystej pisze 99miesiecy .. wiec cos w tym jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Ze słyszenia (jakiś sprzedawca): "gwarancja wieczysta obowiązuje dowolną ilość czasu, ale tylko tak długo, jak dany produkt jest dostępny w sprzedaży". Ale możliwe, że faktycznie jeszcze 2 lata potem. Nie jestem pewien. Dobrze by było... Dożywotnia wiadomo... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...