darekc1 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Przynajmiej raz w miesiącu muszę od nowa wgrywać win-xp bo przy restarcie kompa brak pliku VIA AGP1. SYS z VIA AGP.Dlaczego, kto mi poradzi.[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 hmmm - czyżby hdd? Jak taktowane PCI? PS - "chamski reset" to metoda niewskazana :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekc1 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 To się zaczeło jakieś pół roku temu.Normalnie używam kompa wgrywam coś i kasuje nieraz trzeba zrobić restart i po takim restarcie(to się dzieje 2-3 razy na miesiąc)pokazuje się tapeta i wraca do kont użytkowników.Tryb awaryjny nie pomaga,ostatnia dobra konfiguracja też nic nie działa.Teraz mam ducha i on ratujemi życie.Nic w kompie nie mam podkręconego.Dysk to Seagate, Athlon XP 1600 syst :cry: em XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...