voo Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ostatnio instalowalem system WinXP Corporate edition i podczas samej instalacji zdarzylo mi sie cos, co podczas instalowania zwyklej wersji winxp nie mialo jeszcze miejsca... Co chwile instalator wywalal komunikat; Oprogramowanie instalowane dla tego urzadzenia xxxxx nie przeszlo testow zgodnosci, czy kontynulowac instalacje... w miejscu xxxxx pojawialy sie; - procesor - stacja dyskietek - dysk twardy - kanaly ide i jeszcze wiele innych urzadzen :roll: Czy to normalne? pierwszy raz sie z czyms takim spotykam, oczywiscie klikalem na okraglo "dalej" i wydaje sie ze system zainstalowal sie prawidlowo :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothic Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 a czy to nie przypadkiem chodzi o sterowniki do urzadzen ktore nie maja certyfikatu WHQL? jezeli Ci chodzi windows dobrze to nie ma sie czym przejmowac to w koncu tylko ostrzezenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Na jakim etapie wywala Ci komunikaty? W trakcie instalki z płyty, czy potem przy instalowaniu sterowników? Jeżeli w trakcie instalki z płyty, to trochę dziwne, chociaż jest to instalacja korporacyjna i może być spreparowana pod konkretny model MOBO (załączone stery, które nie przeszły testów w Microshicie). Jeżeli w trakcie doinstalowywania sterowników, to absolutnie nie ma się czym przejmować. Niektórzy producenci olewają Microshit i załączają stery bez testów zgodności. Grunt, że system działa prawidłowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 kiedyś miałem coś takiego - dla mnie rozwiązaniem była wymiana pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...