Kirk42 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Czesc! Niedawno zmienilem Kingstony bo mialem 2x256 tylko ze byly na 333Mhz. Kumpel mi powiedzial zebym wziąl sobie Hynixy bo na tych kostkach robia tez Corsairy i to sa dobre pamieci, wiec tak zrobilem i gorzej caly sprzet mi sie kreci. Licze na wasza pomoc w ocenieniu czy nie zmienic tago na Kingston 2x256/400. Dołączam screen z Aidy gdzie jest napisane wszystko o tych kostkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 moze teraz sie uda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 moze teraz sie uda :):lol: popierwsze to w necie nie zamieszcza sie screenów w BMP :!: Zobacz ile zajmuje taki plik - pomysl o modemowcach :!: PO drugie to nie z dysku tylko musisz dawać link z serwera :!: W jaki sposób gożej sie kręci :?: Magistrala :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 a jesli to byly Winbond BH6... to wtopa maksymalna nowe kingstony value 256/400 - nie warto: chodzace na timingach 3-2-2 trudno wybrac, juz przedzej wsrod PC333. to pytanie trzeba bylo zadac przed a nie po fakcie. P.S. ten dowcip z 'c:documents....' przedni! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 to niewiem bo na tych kingstonach wyciągnąłem fsb 225 a teraz to max 185 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 hmmm to moze cos z timingami zle poustawiales ? jakos za rygorystycznie bo ja mam hynixy i nie mam problemu z ustawieniem ich na np 220 . . . jedyny problem to plyta ale sprawdzalem u kumpla chodza znacznie wyzej z tym ze te pamieci nie sa "timingowe" jak im sie trzoszczke odpusci to ida az milo :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MentoR! Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 hynix ? baaaaardzo szybko sie psuuuuujaaaa przynajmniej te 266 :F nie polecam hynixow ...a moze sie myle ?? O_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 hehehe skąd masz takie informacje :D Ja je miałem na voodoo3 chyba ze 3 lata i było git teraz mam 512 też na hynix i jest git i do tego kreca sie wyśmienicie z 266 na 400 2.5-3-3-9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...