matroks Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 mam pytanie, czego to jest wina klawiatury/płyty gł? np. mogę nacisnąć 3 pewne klawisze ale w innej kombinacji już nie działa a 4 klawisze to już w ogóle nie działają jest to oczywiście istotne przy graniu w gierki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 mam pytanie, czego to jest wina klawiatury/płyty gł? np. mogę nacisnąć 3 pewne klawisze ale w innej kombinacji już nie działa a 4 klawisze to już w ogóle nie działają jest to oczywiście istotne przy graniu w gierki Mam ten sam problem! Chetnie dowiem sie jak go rozwiązać :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozio_17 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 sam tez dokladnie nie wiem ale czytalem na jakims forum ze chodzi o jakis bufor klawiatury w ktorym zapamietuje ona kombinacje klawiszy i w tych tanszych klawiaturach niestety jest tak ze ten bufor jakis maly.... wszystko co tu napisalem to napisalem na podstawie jakiegos textu z jakiegos forum (dawno bylo i nie pamietam) i nie wiem czy to prawda...czyli wychodzi na to zw na droszych kl4wi4tur4ch powinno byc lepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 dokladnie tak.niektore klawiatury naogol wlasnie te najtansze nie obsluza 3 kalwiszy (tzn niektorych kombinacji 3 kl).ja np. nie moglem sobie w fife pograc i musialem po klawiaturke do kumpla biegac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Klawa ma wbudowany kontroler ktory odpowiedznie wcisniecie klawisza wysyla do kompa. W tanszych klawach ten kontroler nie jest pierwszej jakosci i nie radzi sobie z >3 klawiszami i sie zapycha, nie reaguje na pozostale. W drozszych klawiaturach jest ten wynik troche poprawiony ale najlepszym efektem bylo by zeby wszstkie mozna bylo wcisnac. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Te najtansze klawiatury zatrzymały się na poziomie Commodore 64 :lol: Tam też mogłem trzy klawisze naraz przycisnąć tylko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 No to spoko, niedawno kupiłem loga internet OEM i nie mogę np. łazić przy kucku na ukos w cs'ie... Ale chyba klawiaturki loga nie zaliczają się do tych szmatławych. BTW co do tego buforu - ok, 3 klawisze i koniec. ALE - dlaczego u mnie np. kombinacja: enter+strz. w lewo+w góre nie działa, a enter+w prawo+ w gore działa 8O Porąbane to to... Może to wina ps2? Pzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Nie mam pojęcia. Co do tanich klawiaturek, to nigdy w żadnej piłce (Fifa, teraz PES3) nie miałem możliwości biegu w kierunku góra-lewo i jednoczesnego podania :lol: Teraz mam pada ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ento Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Ta klawiaturka rozpoznaje gdy nacisnie do 8 przyciskow naraz http://www.ideazon.com/newWebSite/images/p...haaCloseups.jpg (keyset z Medal Of Honor, na stronce sa tez inne :] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matroks Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 no to jeśli na logitechu jest ten sam problem, to co tu zrbobić? to już w końcu nie jest taniocha problem jest taki, że nie będzie nikt latał do sklepu i z powrotem, bo na tej działa a+b+c ale nie działa a+c+d a na innej na odwrót, itp itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...