Kaeres Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Jak nagrac plik, ktory mam w formacie .bin za pomoca np. nero ? Jako obraz wypalilem na CDRW (zeby nie zmarnowac plyty) i sie okazalo, ze film jest w formacie SVCD (ten powalony format z wieloma folderami). Oczywisice film tak nie bedzie dzialal poniewaz trzeba skorzystac ze specjalnej opcji w nero, ktora pozwala wypalic film SVCD. Ale aby nagrac SVCD musze miec plik .mpeg2 Wiecie co jest grane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ale o co Ci chodzi? Nagrywasz takiego bin'a opcją nagrywania obrazów i tyle. Bierzesz pierwszy lepszy odtwarzacz dvd i to odtwarzasz, a jak masz kodeki mpeg2 to mozesz wskazac plik z filmem do odtworzenia przez dowolny odtwarzacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Tylko, ze chodzi jakbym mial C266 :/ I jak do tego cholerstwa dolozyc napisy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 to jakies lipne progsy uzywasz... raz mialem jakis film w svcd - sciagnalem program - a wlasciwie to sterownik (niestety nie pamietam nazwy) i do tego napisy i wszystko dzialalo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 podepne się pod temat :) mam filmik w divix i chce z tego mieć mpeg2(ma być płyta SVCD) normalnie robie to w nero ale tym razem nero nie chce tego ruszyć (wyłącza sie - reinstalowałem i nic) robiłem to czymś co się nazywa TMPG ale jakość straszna proszę o porade czym to zrobić bo obiecałem komuś i nie chce wyjść na głupa :oops: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 najlepiej użyj funkcji SZUKAJ... A TU masz link do tematu o nagrywaniu divx na svcd. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 szukaj użyłem :D ale dużo tego było thx za info :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...