viod Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zaznaczam ze urzylem szukajki , gogla i nic nie bylo :wink: Mam dylemat bo znalazlem cos takiego za 400 zl : http://www.eizo.com/support/discontinued/crt/f784.asp Dobra marka , duzy , swietne odswierzanie . Zastanawiam sie bo niestety nigdzie nie znalzlem porzadnijeszych zdjec czy opisow (google.com bylo w urzyciu :wink: ) Moje obawy to to ze monit ktory znalazlem ma juz 5 lat a nie chce zeby wypalil mi oczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Tez kupilem uzywany, jesli rozeznales i wiesz ze w tej cenie nie znajdziesz nic lepszego (bo ja nie sprawdzam) to bierz dobra marka nie ma co sie bac, moj chodzi juz poltora roku bez problemu, takie monitory sa pewniejsze czesto niz nowe. Zreszta 400 to nie majatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Nokia robila onegdaj swietne monitory, wiec warto sie i ta marka zainteresowac. Niektore modele byly na Trinitronach, chociaz ja mialem na klasycznym kineskopie i tez obraz byl znakomity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...