Kaczor Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 podkręciłem proca na 935 (110x8,5) i zaczęły się trzaski w odtw. mp3 są to rytmiczne trzaski co jakieś 15 sec,gdy wróciłem do standardowych ustawień nadal są ! muza kobzdła w kalendarz ?? czy może te trzaski powodować SETI ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Kurde ale masz pecha! Taka fajna plyta i taka tandetna seria proca :cry: U mnie sa trzaski jak za mocno podkrece proca i podniose napiecie. Ale po powrocie do nizszych wartosci jest ok. Moze zapomniales opuscic napiecie? Sprawdz temperature na procku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Kurde ale masz pecha! Taka fajna plyta i taka tandetna seria proca :cry: U mnie sa trzaski jak za mocno podkrece proca i podniose napiecie. Ale po powrocie do nizszych wartosci jest ok. Moze zapomniales opuscic napiecie? Sprawdz temperature na procku. BUAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAh ja pier... włazi do mnie kolo wyłącza textowego SETI i gitara gra- SORKI ZA ZAWRACANIE ŁBA !! MOŻNA SIĘ BRECHTAĆ !!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...